willebus

Alla inlägg under november 2009

Av Wille - 12 november 2009 14:00

Idag gav matte mig en popcornsförpackning. Det lät om dne och dte luktade godis, men jag vte ju inte hur jag skulle få tag i det. För att fundera på saken tog jag med mig förpackningen och började leta efter en öppning i den. Men dte fanns ingen. Den var tejpad. När jag försökte få bort tejpen så fastnade den styggingen på min mun och då fick jag ju fullt upp med att försöka få bort den därifrån. Sedan skällde jag ut popcornsförpackningen men matte sa då "TYST", så då var det bara till att argt morra åt förpackningen och sedan anfalla den med högsta försvar. Då fick jag upp den och hittar flera stycken godisar däri.

Aha tänkte jag, det är så man gör. Sedan bet jag den i småbitar och försökte hitta mer godis. Men det var slut i den.

Förhoppningsfullt tittade jag på matte, kanske hade hon flera sådana saker ? Då kom hon med en pappersrulle som också lät konstigt. Jag gjorde samma sak med den, och hittade godiset förstås.

Men då gjorde matte det svårare för mig för hon lade i godis i en av mina leksaker. Den har ett litet litet hål och du ska veta att det är inte lätt att få ut godis ur den. Jag ruskade på den, försökte stoppa in tungan i den för att fånga upp godiset, rulla leksaken, men inget hjälpte.

Till sist så tog jag tag i snöret på den och "kastade" upp leksaken i luften. Då när den landade ramlade godiset ut ur den. Men där fanns mer kvar så jag gjorde om det igen och då kom ännu en lite godisbit ut ur leksaken. Jag var mycket upptagen en lång stund !


  


  

Av Wille - 11 november 2009 15:30

Mellanhusse tog ut mig på en busig promenad idag. Först promenaerade vi bara. Sedan kom matte ut på balkongen och då började Mellanhusse busa med mig och skicka löv och sån't på mig med fötterna. Jag försökte fånga alla löv, men det var lite svårt. Pltösligt fick jag syn på en kompis en bit bort och kom av mig helt. Då passade matte tydligen på att ta fram kameran !


  

Av Wille - 10 november 2009 18:00

Idag kom mellanhusse upp sent och gick ut och rastade mig nästan direkt. När vi kom in igen så ville han busa med mig och vi hade jätteskojigt ! Först fick jag springa efter leksakerna mina jätte ofta för han slängde först den ena, sedan den andra och jag visste inte vilken jag skulle ta först. Efter en stund ville han ha dragkamp med mig och jag var inte sen att hänga på. Han tog min favvoleksak och började försöka få mig att fånga den. När jag fick tag i dne höll jag i riktigt hårt och då lyfte mellanhusse upp leksaken så jag nästan inte orkade hålla i. För att bli extra tung så satte jag mig och all tyngd i rumpan min. Det var effektivt för mellnahusse släppte ner mig på golvet igen. Sedan lyfte han mig en gång till och jag höll i. Så höll vi på en stund tills mellanhusse bad mig släppa taget om leksaken så han kunde kasta iväg den. Efter lite tvekan gjorde jag det. Så höll vi på en bra stund och skojigt var det !



Bus
Av Wille - 9 november 2009 22:30

Idag bestämde sig husse för att busa med mig innan sovdags. Han lekte med mina leksaker så tillvida att han kastade dem och jag sprang efter dem. Sedan hade vi dragkamp. När jag bet mig fast i min leksak så var jag jättestark i mina tänder och käke för det gällde ju att hålla i sig när husse drog i den andra änden av leksaken. Sedan sa han "loss" och då släppte jag, om än lite motvilligt.

Då kastade husse iväg min leksak så jag fick hämta den igen ! Vi hade jättekul. När vi busat klart var dte dags för nattpromenaden innan sovdags. Vi gick en längre runda än vanligt idag för det var så skönt väder ute. Det var ljummet i luften och det regnade inte.


  

Bus
Av Wille - 8 november 2009 17:45

Ja det gör de faktiskt. Dessutom ger de lite tuggmotstånd för en liten valps kliande tandkött och tänder. Därför har jag utan tvekan tuggat på hennes skor.

Ja dvs ända tills hon häromdagen när hon sa till mig på skarpen och lade skon framför mig, men jag fick inte röra den alls, knappt se på den. Så fort jag försökte så sa hon bestämt "NEJ" så då var det bara att lyssna.

Javisst har jag tuggben - flera stycken - men de är inte lika "kryddiga" om man får uttrycka sig så.

Men nu får jag bara kasta en längtansfull blick åt skornas håll, men aj aj om jag rör dem och matte ser det !

SUCK.................


  

Av Wille - 6 november 2009 19:00

Idag gick lillhusse till frysen och hämtade något spännande - gissar jag. Han hade papper p´å det och när det ramlade ner på golvet hann jag få en smak av vad det var - GLASS ! Ja det sa matte i alla fall. När matte också tog en sådan där Glasss så kunde inte jag låta bli att sätta mig ner och försöka hypnotisera henne till att ge mig en egen. Det funkade ! Matte tittade på mig och frågade Vill Wille också ha en glass ? Tydligen tog hon min tystnad och bedjande ögon som ett "Ja".

Den där Glassen severades mig på ett fat och var jättegod ! jag ville ha mer, men se dte fick jag inte. Lillhusse ville också ha mer, men även till honom sa matte nej ! Men gott var det tyckte vi båda.


  

Av Wille - 4 november 2009 21:30

Idag tittade jag ut på balkongen ! Det är som att vara utomhus fast jag är inomhus liksom. Jag vågade också steget att gå ut på den, även om den till en början var rätt läskig. Det var liksom hål runt kanterna så man såg marken nedanför - uhhh det var lite pirrigt. Men när inget läskigt hände så morska jag till mig och gick ut på den !

Det var skönt för jag hittade en massa intressanta dofter där ute, inte bara på balkongen utan även från de runtomkring oss. Någon hade lagat mat nyligen kände jag. Det luktade spännande. En kompis hade promenerat förbi strax innan kände jag så det var ju också spännande. Några andra hörde jag en bit bort. De busade !

Jag hade gärna velat stanna där en stund till, men matte ropade på mig så jag fick ju gå in och visa att jag hörde henne - eller hur.


  

Av Wille - 2 november 2009 11:15

Idag höll matte på med ngt inne i ett annat rum, det kallas visst badrummet, säger matte. Där inne står något stort och vitt som väsnas förskräckligt tycker jag, det tycker nog matte med för när den sätter igång brukar hon stänga dörren. Hur det var så tidigare har jag inte riktigt vågat titta in där, men idag tog jag mod till mig och gick in till det där stora "monstret" ! Matte var där också så det var lugnt. Sedan sätter hon igång den där apparaten och den börjar väsnas. Först backar jag förskräckat bakåt men sedna tar nyfikenheten överhand och jag vill titta lite närmare. Saker därinne snurrar runt runt och jag har fullt schå att följa dem med blicken. Till slut ger jag upp och bara tittar vad den gör. Inget annat händer så jag stannar en stund till och känner mig jättekaxig. Matte bara skrattar hon. Undrar vad hon har så roligt åt ?




     

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards