willebus

Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

Kul i snön !

Av Wille - 14 januari 2010 13:04

Idag när matte och jag tog vår lunchpromenad så mötte vi min kompis Lord. Han är en kille som är lika gammal som jag och liksom jag älskar att busa i snön. Våra mattar släppte oss lösa och lät oss busa i snön som vi ville. Härligt ! 

Jag satsade mest på Lords öron och halsskinn för jag är ju inte lika stor som han (han är en stor schäfer) och jag måste ju ha något grepp att hålla i då.

Men vi busade och tack vare min "välslipade teknik" fick även jag ner Lord i snön, bara för att i nästa stund liksom bli översprungen av Lorden som tog jättekliv ! Inte alltid enkelt att vara Corgi då inte ! Men det viktigaste är att vi hade kul ! Med jämna mellanrum tyckte nog matte att jag kom för långt bort för då ropade hon på mig, och jag kom ju som ett skott och Lord efter ! Jag hoppas vi träffas nästa gång vi går ut också.

Ha nu en härlig vinterdag idag och njut av det vita snön - för det gör jag i fulla drag ! Matte har utlovat bilder så småningom ! Hon ska bara komma ihåg kameran när hon går ut !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se