willebus

Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

Morotsgodis !

Av Wille - 14 januari 2010 17:00

Matte smet iväg och handlade idag och kom hem med en stor påse morötter till mig. Ja jag kanske måste dela den med marsvinen, men det räcker nog till oss alla. Jag fick genast en morot och "kastade" mig över den. Men så smet den, och jag efter. Den smet igen och jag tog den. Nästa gång gömde den sig under mattan, och av misstag tog jag med mig mattan också, och då kom matte farande för granen höll på att ramla omkull.Men så fick jag äntligen tag i den rackarns moroten. Den var mmmumsig, saftig och så god !     

 
ANNONS
 
Viveka Jonasson

Viveka Jonasson

17 januari 2010 00:24

Nu har även jag hittat hit och länkat från min hemsida så ni får nog lite besök! =D
Aylen har varit på valpkurs idag och är heeeelt slut! =P Förresten, jag ääälskar bilden ni har högst upp som "logga" =D

http://villemo.zoomin.se

 
Ingen bild

Wille

17 januari 2010 19:11

Visst är den läcker. Mitt standardsätt att sova på ! PS kan du skicak fram Aylen till datorn - jag skulle behöva några tips ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se