willebus

Alla inlägg under januari 2010

Av Wille - 28 januari 2010 17:00

Lite senare tog även husse ut mig på promenad. Då fick jag busa ännu mer i snön ! Det var jätteskoj, men den var så djup så det var lite svårt att ta sig upp ur den ibland !


 


 


  

Av Wille - 28 januari 2010 14:15

Ahhhh äntligen börjar matte bli nästan som vanligt igen. Idag tog hon sig tid och ta en lite längre promenad med mig.

Det har ju snöat - om ni nu inte har märkt det ! Naturligtvis ville jag leka i snön. Den var mjuk och inte särskilt kall. Men gissa om det var jobbigt att ta sig fram i den. Men skam den som ger sig - eller hur. Några bilder fick jag också med.






        

Av Wille - 26 januari 2010 15:00

Matte är riktigt tråkig just nu. Hon är sjuk och mår inte särskilt bra och hon orkar inte hjälpa mig skriva i bloggen, husse vill inte.

Jag håller tummarna för att matte snart är frisk igen. Jag får försöka själv då och se vad jag kan göra.


  

Av Wille - 25 januari 2010 22:15

Idag kom husse hem sent, men gissa vem han hade med sig........min kompis Carrie och hennes matte. Jag blev jätteglad, för det hade för övrigt varit en rätt tråkig dag. Matte var trött och lite irriterad, Lillhusse ville inte busa, mellanhusse ville inte heller och husse var inte hemma. Men sedan plötsligt dök det upp en kompis ! Jätteskoj. Vi började busa för fullt på en gång vi. Mattorna flög omkring och mattar och hussar skrattade gott åt oss. Jag och Carrie hade dragkamp också. Hon vann ju oftast för hon hade så långa ben och bara ställde sig över mig och jag måste ju släppa då. Men två gånger vann jag !

Carrie trodde hon skull kunna få ha leksaken för sig själv, men se Wille må vara liten, men han är inte dum ! Hon gjorde allt för att jag inte skulle kunna ta leksaken. Men så plötsligt fick jag tag i ett av hennes ben, och då var hon bara så tvungen att släppa taget ! Ha där fick du jänta !

Snart visste jag ju precis hur jag skulle göra för att få leksaken. Men nu återstod problemet att kunna behålla den också. Men jag kommer nog på något.

Nåväl nu har Carrie åkt hem med sin matte och jag är HELT SLUT. Jag är så trött så jag lägger mig nog tidigt ikväll.




     

Av Wille - 23 januari 2010 13:00

Idag kom Lillhusse och bad matte om en banan, den såg i alla fall ut som den jag fick. Ja jag fick en jag också. Det var ju inte första gången jag åt banan, men det var lika gott som den första gången jag fick smaka.

Ja jag vet, hundar "brukar inte" äta banan. Men det gör jag ändå. För det är gott. Prova du med !

Av Wille - 23 januari 2010 12:00

Idag tog matte fram en av mina "lekkompisar" i huset - sopborsten. Hon sopade av golvet efter marsvinen som spillt hö och spån lite varstans. Först tittade jag bara på, men sedan gick jag till attack.

Jag fångade den efter en kort stund. Då sa matte loss och jag fick lov att släppa. Nästa gång jag gick till attack så hann den iväg och gömde sig i ett skåp, där står den ännu !

Sedan kom moppen fram, min andra lekkompis, och då blev det fart må ni tro, för den här rackaren han är snabb han. Men jag fångade honom några fler gånger innan matte sa loss, och jag måste släppa den.

Sedan fångade jag honom en gång till, men tappade taget. Vad tror ni den rackaren gjorde då, jo han hoppade upp i luften precis så högt att jag inte nådde honom. Där hängde han ett tag och jag försökte gång efter gång fånga honomm på nytt. Sedan tror jag han glömde bort att jag var på golvet för han kom ner till mig igen och sedan drog han, och gömde sig i en hink. Sjutton också, jag som var så nära att fånga honom !


  

Bus
Av Wille - 21 januari 2010 17:15

Idag tog husse ut mig som han alltid brukar göra innan ska åka iväg till det där jobbet, som han kallar det. Sedan fick jag frukost - ja precis som vanligt. Husse åt frukost han med. Men sedan hände något underligt, husse tog på mig kopplet igen ??? Hade han redan glömt att vi varit ute nyss ? Eller var det något spännade på gång ? Inte migb emot med en till promenad ! Men vad nu, husse tog med mig till bilen. OK jag följer väl med då. Sedan fick jag åka på framsätet med husse bakom ratten på värsta motorvägen ! Det var lite häftigt. Jag ställde mig lite på bakbenen med framtassarna mot instrumentpanelen för att se bättre, men tappade snabbt balansen och satte mig ner på sätet istället.

Efter ett tag stannade husse bilen och klev ur den och jag fick följa med.

Vi var på en helt främmande plats för mig, så jag höll mig nära husse. Men lite nyfiken var jag ju så lite nosade jag också omkring. Sedan fortsatte vi in genom en dörr och där var en annan hund ! Det var en tik och hon hette Greta. Jag ville ju leka och fösökte locka henne till bus, men hon var nog lite konfunderad och tyckte jag var lite påflugen, för hon morrade åt mig.

Lite paff blev jag nog så jag höll mig till husse jag, hela dagen vi var där.


  

Av Wille - 20 januari 2010 18:15

Idag när husse kom hem så stoppade husse och matte in mig i bilen och Lillhusse följde också med. Vi åkte en stund sedan stannade vi och jag fick hoppa ut ur bilen ! Jag kände genast igen mig - här bor mina bästisar !

Ska jag få träffa dem, ska jag, ska jag det ..........?

Nu var jag så ivrig så jag drog och hoppade på bakbenen i kopplet. Men kommer ni någon gång då ? Sådär äntligen började ni röra på er. Kom nu - jag visa vägen ! Följ mig bara, nej hörru Lillhusse sakta ner lite va ! Jag ska vara först !

Så äntligen fick jag träffa dem igen. Vi gick direkt till en rasthage och där fick vi busa alla tre, så mycket vi bara orkade ! Jag for runt och efter kom den där lilla nya tjejen Aylen och försökte komma i kapp mig ! Ha trodde hon ja !

Ooopsss plötsligt stod Nea framför mig och jag fick tvärvända och Nea och Aylen följde efter ! Sedan stannade jag för nosa på en intressant sak, då tacklades jag av Aylen och ramlar omkull i snön. Jag fräser åt henne, då plötsligt står Nea där och blänger på mig. Aj då ! Nea upplyste mig noga om att Aylen var "liten".

Jag duckade för hon var mycket tydlig med sitt kroppspråk.

Sen var det fart igen och jag hittade en pinne som jag började leka med. Den fick jag inte ha ifred särskilt länge. Vi sprang runt, runt, runt en sten som stod i hagen då jag plötsligt anar en svart skugga komma farande uppifrån den stenen ! Det var Nea som hoppade ner mot mig från stenen ! Vad gör hon är hon inte klok hunden !!!! Hon kunde ju ha landat på mig !

Jag blev irriterad, släppte pinnen och hoppade på Nea som bara sa ; "Jajaja lillkillen ta det lugnt ! Jag såg dig !"

Puhh tänkte jag då. Sedan busade Nea och jag med pinnen en stund, och jagade varandra runt, runt.....

Sedan följdes vi åt in till dem och där värmde vi oss en stund och lekte lite innan vi måste åka hem, enligt matte. När vi kom till bilen vägrade jag hoppa in i den. Jga ville inte åka hem nu ! Jag ville leka mer. Men matte är bra på att övertala mig, så efter en stund så hoppade jag in i bilen jag med.


    

Bus · Kompis

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skapa flashcards