willebus

Alla inlägg under februari 2010

Av Wille - 24 februari 2010 20:45

Nu har husse varit ute med mig på en lång promenad, han med.

Jag tror jag kommer att vara lite trött ikväll jag.

Vi gick till en jättestor äng där jag fick springa lös så mycket jag ville. Jag for ju runt i snön som bara den, men blev rätt snabbt trött och tog en paus. Sedan blev det några varv igen. Efter ett tag så ropaxde husse på mig att jag skulle komma för vi skulle gå vidare. Men det ville ju inte jag, för det här stället var ju jättekul ju ! Så jag sprang ännu mer...

Men då började husse gå iväg från mig och han såg väldigt bestämd ut. Jag tvekade lite, ville springa bara en liten stund till, men husse stannade inte. Så snabbt som sjutton tog jasg ett extra varv, sedan sprang jag i högsta möjliga hastighet efter husse. När jag kom ikapp honom så var han jätteglad och busade en massa med mig. Jätteskojigt !

Jag fick sedan kopplet på mig en stund medan vi gick vidare. När vi kom till en av hundhagarna så fanns där en tjej som luktade väldigt intressant. Men jag fick inte komma in och hälsa, fast jag uppförde mig väldigt fint mot husse och lyssnade på honom. När vi började närma oss hemma igen så fick jag hoppa i snön som jag brukar. Det var skojigt.


  

Av Wille - 24 februari 2010 16:15

Matte var bara tvungen att ta fler bilder på mig. Här kommer en av dem. Så småningom kommer det nog några filmer också, bara husse, som är filmteknikern i huset, kan fixa dem snart.




     



Av Wille - 24 februari 2010 15:00

Nu har jag busat. Matte och jag tog en härlig vinterpromenad i det fina vädret. Det var solsken och bara några minusgrader sa hon. Vi valde en runda som vi mycket sällan går på, men här är massor med snö och massor av spännande saker händer alltid här, eller ja nästan alltid. Idag busade matte och jag i snön och plötsligt så noterade jag en vissling, dock inte mattes, och stannade till lite, men såg ingen. Matte och jag busade vidare, sedan upptäckte matte en hund en bit bort och då hade jag just fått en härlig köttbulle som jag höll på att tugga i mig.

Matte tog mitt koppel och stannade till och frågade hussen till den nya hunden därborta om vi kunde få leka.

"Javisst" sa hans husse.

"Jag hade hoppats på att du skulle fråga", sa han sedan, för jag vet att min kille gillar nya kompisar".

"Min med !" sa då matte.

Sen fick vi busa. Vi hade jätteskoj jag och den andra hunden.



     

Av Wille - 24 februari 2010 13:15

Idag var matte och jag ut på en skön eftermiddagspromenad. Solen sken och snön var jättevit ! Det var ca -7 grader kallt sa matte. Jag tycker det var en perfekt dag för att busa i snön jag ! Så blev det också. Matte och jag tog en promenad och som vanligt for jag omkring i snön. Det var skojigt och skönt att få busa av sig lite energi !




  


Av Wille - 23 februari 2010 18:30

Idag när husse lagade middag så var jag trött på att vänta på bus och hittade på bus själv.

Jag tog min "boll i snöret" leksak, slängde upp den i luften några gånger och fångade den, och husses intresse.

När han återgick till falukorven så slängde jag återigen upp leksaken i luften, men nu "råkade" den hamna så den knuffade ner korven på golvet. Ahh belöning tänkte jag och bet tag i korven ! Men ack vad jag bedrog mig, husse sa "Fy" och jag släppte förskräckt korven.

Jag försökte en gång till, denna gång lyckades jag inte lika bra. men så fort jag kan så tränar jag, och då på allt som att t ex slänga leksaken i grytan med spaghetti (inte kokande, bara färdigkokt), bland köttbullarna på husses tallrik, mmm har lyckats fånga en och annan köttbulle där, i min vattenskål, i mattes choklad ! Ja snart är jag nog rätt träffsäker. Vet ni vad som är kul med allt det här ? Varenda gång så fångar jag husses eller mattes uppmärksamhet.

Ha, de skulle bara veta vad jag är ute efter. Mne nu har matte börjat träna mig aktivt på att kasta bolleksaken, så hon slänger iväg den och jag springer efter, kastar upp den i luften, matte fångar den och jag får godis ! Helkul !!!!!

Bus · Gott · Hoppsan
Av Wille - 22 februari 2010 22:15

Nu har matte och jag varit ut på en kvällspromenad. Det var skönt att röra lite på sig och matte busade en hel del med mig ikväll. Hon har väl saknat mig när hon varit på jobbet kan jag tänka mig.

Av Wille - 22 februari 2010 13:06

Nu har husse precis varit ute på lunchpromenad med mig. Nu var det jätteskönt ute. Solen skiner och det är bara -12 grader här. Jag busade i snön, men jag hoppade över att rulla mig i snön, för när jag tänkte göra det kom det några tjejer som absolut ville hälsa på mig. De tyckte jag var så sööt. Då kom jag ju liksom av mig.

Husse och jag hade en rolig promenad för han busade en hel del med mig, och nu ska jag snart äta lunch. En börjar ju bli lite hungrig.

Av Wille - 22 februari 2010 09:00

Ja så tänkte jag imorse när jag satte tassarna utanför ytterdörren ! - 25 grder var dte sa husse. Bilen startade inte, Lillhusse frös och fick stanna hemma från skolan, Mellanhusse är genomförkyld och ska sova mest hela tiden just nu. Men husse och matte verkar pigga. Imorse fick det faktiskt bli en snabb promenad. Sedan hade husse så bråttom för han skulle skjutsa Lillhusse till skolan, så han glömde bort att jag ville ha frukost ! Matte sov ännu så jag tog saken i egna händer och gick och väckte matte för att upplysa henne om att husse glömde ge mig frukost ! När jag väckt matte kommer husse och Lillhusse in igen eftersom bilen inte ville starta. Då tittade jag förebrående på husse och jag hörde i mattes ton att hon var förebrående hon med mot husse. Så då fick jag äntligen min mat. Sedan hade husse massor av samvetskval för att han "glömt" min frukost ! Det var en ju inte sen att utnyttja. Man är väl inte dum heller, så jag passade på att fråga husse och matte om en smörgås också. Det fick jag ju naturligtvis.

Ja de är allt bra konstiga de där människorna......

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards