willebus

Alla inlägg under februari 2010

Av Wille - 20 februari 2010 20:00

Jag hörde dem redan tidigt i trappan, min "lillsyrra" kom och hade husse och mellanhusse med sig. Jiippiieee !

Jag slängde mig över henne och ville busa omedelbart ! Hon hängde på. Gissa om vi hade skojigt. Vi lekte i flera timmar. Det blev ju kortare pauser emelllanåt, men inte så ofta. Men vad skoj det var ! Matte sa att hon skulle sova här inatt för hennes stora kompis, Nea, ska på utställning imorgon. Inte är det mig emot.


Vill du se lite bus på film så hittar du dte här :


http://www.youtube.com/watch?v=wxrjky7Xlpc






     



Av Wille - 20 februari 2010 17:50

Nu har jag varit ute i flera vändor under dagen, och varje gång lockar mina snödrivor på mig ! Jag bara måste hoppa i dem och rulla runt ! Tjohoo !

Men idag när matte och jag var ut en sväng med mig blev jag definitivt överraskad. För medan jag rullade runt i snön så den bara yrde, så står det plötsligt en schäfer och tittar på mig en bit bort !

När jag "landat" lite i överraskningen så såg jag att det var en av mina schäferkompisar här i grannhuset. Naturligtvis måste jag ju leka lite då, så det gjorde vi en stund innan våra mattar tyckte vi skulle gå in.

Hela den här fm har matte och husse pratat om Aylen, undrar varför det jag. Hon är ju min kompis vet ni. Kanske får vi busa en stund idag ? Jag vet inte än jag ! Själv ska jag nog sova en stund, för matte är så tråkig just nu.


     

Av Wille - 20 februari 2010 17:30

Här ser ni va kul man kan ha med en "lillsyrra". Vi busade rätt länge och tog bara en paus då och då. Naturligtvis var matte där med kameran, men denna gång gjorde hon en liten filmsnutt. Den kan ni kika på här  - för den som vill !


http://www.youtube.com/watch?v=wxrjky7Xlpc&feature=channel

Bus
Av Wille - 19 februari 2010 12:45

Ja det tyckte i alla fall jag, men matte gillade nog inte vädret något vidare. Det blåste och snöade. Matte gick och ville helst ha vinden i ryggen, men jag var helt galen i snödrivorna som bildats av vinden och snön i samarbete med varandra. Jag hoppade upp i dem, rullade mig, busade i dem, och så ner en stund på gångvägen innan jag begav mig upp nästa snödriva. Matte som verkade lite irriterad imorse när hon gick upp ställde sig och skrattade åt mig. Sedan var hon på roligare humör. Hon lät mig hållas tills jag till sist trasslade in mig i kopplet, då släppte hon mig lös istället så jag fick busa hur mycket jag ville. Gissa om hon hade roligt åt mig när jag vid ett tillfälle slängde mig "tasslöst" i snön och började rullar runt i den så effektivt att jag rullandes kanade på rygg ner på gångvägen och reste mig lite snopet, ruskade av mig och gick vidare................

Snart hittade jag en ny snödriva "med kant" som gjorde att jag försvann nästan helt i snön innan jag reste mig, men utan risk att rulla ner på gångvägen. Bort med allt grus från pälsen bara, bort med det !

För att vara riktigt nöjd rullade jag i den en extra gång också för att tala om för alla att den var "MIN" snödriva.

Snön bara yrde om mig sa matte. Då rullade jag nog rätt effektivt. Det var till och med så mycket snö i den drivan att det hamnade en del på den nyskottade gångvägens ! !

Åhh vad härligt det var !

Hoppas jag får göra iom  det efter maten också !

Av Wille - 18 februari 2010 13:15

Ja det har det varit hittills i alla fall. Matte och jag tog en förmiddagspromenad, och jag hoppade upp på snövallarna stup i kvarten för att se om det hände något spännande på andra sidan av dem. Men nej då, där var det lugnt. Annars brukar man kunna se en och annan hare studsa förbi där nere i dalgången på andra sidan snövallen, eller ibland ett rådjur eller två. jag ville sedan fortsätta in på en stig vi inte gått på länge, men se det fick jag inte för matte hade planer på en annan väg hon. Hon promenerade iväg med mig in bland en massa människor (centrum kallas det visst) och sedan ner till en massa tåg och annat. Dock gick vi inte upp på någon sk perrong utan matte nöjde sig med att jag stod och tittade på tågen när de dundrade förbi. Det var lite läskigt tyckte jag och ville gäörna gömma mig bakom matte. Men nyfiken som jag var på alla människor som gick förbi, så gömde jag mig inte särskilt läng. För jag ville ju hälsa på dem jag. Då glömde jag ju bort tågen när de kom eftersom jag var strängt upptagen av att titta lite "sött" (som matte uttrycker det när jag lägger huvudet på sned och tittar på människorna). Flera stycken stannade vid mig och ville hälsa. Då fick de en puss. Och faktiskt fick jag en liten bit korv av en äldre tant (alltså då äldre än matte - tror jag). Sedan såg vi några sk änder både i vattnet och på land. Dem ville ju jag jaga, men se det fick jag inet heller.....Dumma matte.

Efter ett tag tog vi bussen hem igen och då fick jag äta lunch när vi kommit hem.


Av Wille - 17 februari 2010 20:30

Nu har jag kommit hem från mitt tjejmöte. Den här gången var det jag som hade koll på tjejerna jag brottade ner Aylen ett par gånger i snön, men hon var snabb och brottades med mig också. Nea försökte jag mig på, men hon är lite för mycket att utmana idag.

Nu ska jag rasta husse sedan ska jag nog sova. Natti Natti !



  

Av Wille - 17 februari 2010 19:00

Nu har husse kommit hem och jag ska se om jag får med honom på en promenad kanske.

Japp men de blev inte särskilt lång promenad. Istället gick vi till bilen och åkte iväg en sväng.

Efter en kort stund förstod jag vart vi var på väg och jag började hoppa runt av iver. Vi skulle till mina kompisar Nea och Aylen - Tjohoo !

Det betydde lek och en massa bus och upptåg !


  

Av Wille - 17 februari 2010 16:00

Ja tydligen tyckte mellanhusse att jag behövde låna hans halssduk när han skulle ta ut mig på rastningspromenad idag. Visst ser det stilig ut. Den var faktiskt riktigt skön och varm blev jag kan man lugnt säga.


     

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skapa flashcards