willebus

Alla inlägg under februari 2010

Av Wille - 10 februari 2010 13:30

Idag sov matte som en stock. Jag försökte väcka henne, men inte då.

Så det var bara att lägga sig ner på favvoplatsen och invänta att matte vaknade.

Det gjorde hon vid 10 tiden sådär. Då gick vi upp, och när matte vaknat till lite så gick vi ut en sväng. Det var trist och blåsigt väder idag tyckte nog matte i alla fall, för det blev ingen långpromenad. Men jag for ut i snön som jag brukar och grävde ner mig i snön, rullade mig och hoppade i snön. Det är härligt.

Faktiskt så är det rätt skönt nere i snön. Det är lä där och inte är det särskilt våt snö.

När vi ätit lunch så busade matte med mig. Först fick jag söka efter godis på olika ställen, sedan så tog matte fram min kompis "golvmoppen" och började busa med mig. Men först städade hon överallt och då fick jag vackert vara stilla och vänta på min tur.

Inga problem - jag visste ju vad som komma skulle. Men sen var det min tur att gå till attack på "golvmoppen". Det var skojigt.


  




  

    

Av Wille - 9 februari 2010 12:30

Nu har matte och jag varit ute på lunchpromenad. Vi gick en rätt lång bit och det var skönt att få röra på sig lite. På vägen hem så fick jag syn på en stor grå fågel som satt och såg stöddig ut med en matbit i näbben.

Den fågeln ville jag rusa efter, men med matte i släptåg går det inte så fort så det fick bli i lite lugnare tempo, och då intog jag "smygaställningen", ni vet huka, "gömma sig" och så överraska ordentligt. Fågeln blev jätterädd doch tappade matbiten han hade i munnen.

Jag försökte springa efter fågeln och tänkte inte på matbiten som den tappat. Naturligtvis flög den tillbaka till matbiten, men se då var jag där och skrämde iväg honom på nolltid !

Sedan stannade jag vid matbiten, och det spelade ingen roll att matte ropade på mig, jag vägrade släppa fågeln med blicken. Matte ropade igen och då var jag ju tvungen att lyssna, så jag tog matbiten i munnen och gick till matte.

Hon sa till mig att släppa den så det gjorde jag och gick till matte. Nu får väl fågeln hitta matbiten där den ligger nu då.

Men det var skoj att retas med fågeln.

Av Wille - 8 februari 2010 15:15

Idag var matte trött, väldigt trött verkade det som. Hon satte sig vid köksbordet och såg hängig ut. Jag undrar varför jag. Efter att hon ätit frukost och druckit kaffe verkade det som om hon kvicknade till. Hon tog med mig ut på en riktigt busig promenad. Jag såg några som höll på att skyffla snö från taket och tyckte inte att det hörde till vanligheterna, så jag skällde lite på dem. TYST sa matte till mig då. Vi stod och tittade på dem en stund och då kom en av dem ner från taket med den där maskinen som "spottade" snö. Jag fick titta närmare på den och då blev jag modig igen. Sedan fortsatte vi vår promenad och jag fick hoppa i snön så mycket jag ville.

Av Wille - 7 februari 2010 21:30

Idag åkte också husse, matte och Lillhusse iväg någonstans. Men då hade jag Mellanhusse hemma att gosa och mysa med. Det var rätt skönt det med. Mellanhusse tog med mig på en skojig promenad sedan fick jag mat.

Men det var inte så roligt att äta ensam så jag åt lite, men lämnade resten. Nackdelen var ju att jag då blev lite illamående för jag var hungrig, så mellanhusse fick städa upp efter mig några gånger. Kanske inte så roligt, men jag kan inget göra åt det. Mellanhusse bara gosade med mig och blev ju inte arg.

Nu har både husse, matte och Lillhusse kommit hem sedan ett tag tillbaka, och då blev jag hungrig igen och åt upp all maten som fanns kvar.

När matte kom hem visste jag vart hon hade varit, hon hade varit och hälsat på Carrie, hon luktade Carrie överallt på långbyxorna och jackan.

Trist att inte jag fick följa med jag också. Det hade varit skoj att busa lite.

De hade tydligen roligt i alla fall, och matte har lovat mig att jag får följa med nästa gång. Jag ser fram emot det.

Lillhusse och husse, allrahelst husse, de luktade katt. Så jag kan gissa vart de har varit också. Typiskt att inte jag fick följa med !

Nu är klockan rätt mycket och jag börjar bli lite hungrig igen, så jag kanske ska gå och säga till om det. Sedan kanske jag kan lura med mig husse ut på en promenad. Det vore skoj.



  

Av Wille - 6 februari 2010 21:15

När alla var hemma så tog det en stund, men sedan satte de sig allesammans i soffan framför TVn och såg på en film. Den hade en massa konstiga ljud som jag skällde på, men då sa matte TYST till mig, och då nöjde jag mig med att mrrfffa. Nu sitter de och ser på Filmen och jag tog en paus från den en stund. De hade en massa gottis som de åt och det prasslade en hel del om dem s a s. Men faktiskt fick även jag smaka lite. Det var rätt gott men kryddstarkt.

Nu ska jag återgå till min familj.

Ha det så gott allesammans där ute i världen.



     

Av Wille - 6 februari 2010 17:00

Idag har husse, Matte och Lillhusse varit borta större delen av dagen. Men nu är de hemma igen, med mat som luktar jättegott. Jag blir ju hungrig ju. Mellanhusse har varit hemma med mig nästan hela tiden då de andra inte varit hemma. Men jag har inte haft lust att äta särskilt mycket mat direkt, men nu när de kom hem och med mat som luktar så gott (till dem själva förstås) då blev jag hungrig och frågade om jag kunde få min mat nu istället. Det fick jag ju. När den var uppäten så blev jag bjuden på lite av deras mat, och den var så god som den luktade.

Nu är jag mätt och belåten och ska sova en stund tror jag nog. Nu är ju alla hemma igen, då kan jag slappna av ordentligt.

Av Wille - 6 februari 2010 13:30

Ja det är jag faktiskt just nu, och har varit en stund.

Det är ju inte så roligt, men jag tror jag hör Mellanhusse nu......

JA det var det, vad glad jag blev. Nu är jag inte ensam längre så skönt !!!!!!

Av Wille - 6 februari 2010 12:00

För en stund sedan ringde det på dörren. Då kom Lillhusses och Mellanhusses farmor och hämtade Lillhusse, för han skulle visst vara hos dem några timmar nu framöver. Ja det gör ju inget, men vad som är lite värre är att jag tror att husse och matte också ska ge sig iväg någonstans nu. Det ser ut så, och Mellanhusse är inte heller hemma. Ska jag vara alldeles själv jag ??????

Det är ju inte roligt precis.

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skapa flashcards