willebus

Alla inlägg under mars 2010

Av Wille - 6 mars 2010 09:45


Så här på förmiddagen är en rätt pigg på bus i snön. Så även jag idag. Solen skiner, det är ett par minusgrader och matte och jag har varit ute på en skojig promenad. Det blev ju naturligtvis en massa snörullningar och bus i snön.


  


Den här gången passade matte på att filma en av dem. Så vill du kika på hur en riktigt snöinpackning går till, så kolla här :


http://www.youtube.com/watch?v=iYjBYC1xaqo&feature=channel



Sedan var det naturligvis kul att bara springa i snön också. Ja, man måste ju göra passande gångar till favvoställena, eller hur ?


  




Klart matte tog en filmsnutt där med !


http://www.youtube.com/watch?v=K-b_WYlLPA8&feature=channel

Av Wille - 5 mars 2010 20:30

Nu är jag trött !

Husse stoppade in mig i bilen nu på kvällen, åkte iväg med mig till mina tjejkompisar Aylen och Nea och sedan lämnade han mig där och åkte iväg med deras matte ! Nu blev det busa av !

Vi jagade varandra, bet varandra, busade med varandra och for omkring och inget stoppade oss.

Men jag lovar, att när husse väl kom tillbaka, då släpade jag mig ut i bilen och var jättetrött !

När vi kom hem hade matte maten klar till mig och den var spetsad med ett xtra ägg, vilket ju var jättegott ! Nu ska jag sova en stund ! I alla fall ta en tupplur !


  

Bus · Kompis
Av Wille - 5 mars 2010 16:02

Nu ville mellanhusse ta med mig ut tydligen. Jag följde glatt med. Måste ju undersöka om mina gropar (de vanliga) är redo att rullas i igen, eller om snön fortfarande är hård och otäck.

Snön var lika hård fortfarande. Jag blev lite lessen för jag ville ju rulla mig igen ! Det är så varmt inne så en måste ju svalka av sig lite när man går ut.

Jag vet inte om Mellanhusse såg att jag blev lessen, men han tog med mig till annan snö som inte var så hård så jag kunde rulla mig. Det gjorde jag ju gärna då, men för säkerhets skull tog jag ett par hopp ut i snödrivorna också, då blev det ännu lite svalare. Äntligen !

Av Wille - 5 mars 2010 15:30

Nu måste jag bara berätta vad jag gjort alldeles nyligen !

Matte höll på att städa efter sitt bakande tidigare idag, och då fick jag syn på den, den där nedrans saken som vid vissa tillfällen liksom klamrar sig fast vid mattes hand !!!! Nu skulle den få nu tog jag den på bar gärning där den försökte ta kontrollen över mattes hand ! Jag började med att hoppa upp lite för att komma i jämnhöjd med den, men den var envis och höll sig utom räckhåll.

Men så vid ett enda kort sekund tog matte tillbaka kontrollen över sin hand och sänkte ner den där saken så jag kom åt den - och nu minsann min reaktion var så ursnabb och jag tog den innan den återigen skulle försöka ta kontroll över mattes hand ! Jag tog den direkt och sedan fick den smaka på en riktig tiger nämligen willebus !!!!!!

Jag gav den inte en chans att komma undan. Försökte den smita då var jag där och tog den. Matte verkade glad över att jag befriat henne från den där saken, för hon skrattade och såg lättad ut ! Jajamensan, vad gör man inte för matte !

Kampen fortsatte på golvet. Jag trampade på den drog i den, ruskade om den och bet i den riktigt ordentligt ! Där fick den så den teg.

Det verkade för en sekund som den gav upp, men sedan nästan i samma stund tyckte jag nog att den rörde på sig och gjorde en NY ATTACK !

Jag tog med den ut i köket, in i vardagsrummet och så ut i köket igen ! Jag ruskade den ännu mer ! Bet den och trampade på den ordentligt, och så ruskade jag den igen ! Till sist hade den nog fått tillräckligt, för den låg bara alldeles platt och rörde sig inte ! Ännu en disktrasa till samlingen !

Ha Wille i s the KING !





           

Bus
Av Wille - 5 mars 2010 14:00

Nu här på, eftermiddagen så fick matte något ryck, för hon plockade fram en bullrig högljudd maskin och ställde dne på bänken. Hon brukar ta fram den då hon skla baka, så dte skulle hon visst idag nu. Spännande. Då brukar jag få vara förste "vispdiskare" vilket inte alls är dumt.

Matte hällde i en massa saker i bunken där uppe och jag satt ivrigt och såg på, alltid kunde man kanske lära sig ngt (trodde ni på det va ?).

När allt var klart så hällde hon upp det i små formatr som stod på bänken bakom henne. När dte var klart så hamnade de i ugnen och där stod jag, Lillhusse och Mellanhusse ivrigt och väntade på att de skulle bli klara. Då ställde matte ner degbunken på golvet och jag fick diska den också ! Gottigottgott !

Jag diskade den glatt och så plötsligt var muffinen klara. Det luktade så gott, både jag och mellanhusse sniffade i luften.

Sem blev det muffin och saft eller kaffe, nja jag drack ingetdera idag, det dög med en muffin för mig. Den var god må ni tro !


  

Av Wille - 5 mars 2010 12:00

Idag tog matte en intressant runda på vår promenad.

Imorse hade husse tagit ut mig den vanliga rundan, men jag blev fundersam och jättebesviken när jag skulle rulla mig i mina gropar som jag så flitigt underhåller varje promenad. Idag var det hård och fast snöblandad is där, bara för att de har skottat vårt tak och all snö har rasat ner. Där var det inte alls skönt att rulla sig, det gjorde ju ont.

Med matte så hittade vi en annan snörunda där det var härligt mjuk och kall fluffig snö. Jag slängde mig glatt i dessa snödrivor och ville helst stanna kvar där länge, länge. Men matte tyckte vi skulle promenera vidare och jag dök i all snö jag kunde hitta. Den var så mysig, fluffig och svalkande för mig. Ett snöbad är bra mycket bättre än ett vattenbad tycker jag.

När vi kom in efter promenaden så vankades det lunch för mig. Det var gott.

Av Wille - 4 mars 2010 18:30

Idag är det visst torsdag säger matte. Hittills en rätt lugn dag.

Igår när matte kom hem från jobbet verkade hon ledsen och trött så jag kramade henne och puffade lite uppmuntrande på henne med nosen och när hon satte sig i soffan så stoppade jag in nosen i ärmen på hennes tröja och pussade henne. Tillbaka fick jag en massa gos, jag tror matte blev lite gladare när hon såg att jag ville mysa med henne.

Idag tog matte ut mig på morgonpromenad, men hon tyckte det var ruskigt blåsigt och det tyckter jag med så det blev en kort runda.

Men så innan hon skulle till jobbet så blev det bättre runda och då både hoppade jag och rullade jag mig i snön, som hör till när det kommit nysnö. Vi busade en del matte och jag och det var skoj att ha en glad matte igen.

Annars har jag haft husse hemma de senaste dagarna för han hostar och snörvlar en massa och stannar därför emma från jobbet.

Lillhusse och mellanhusse är också hemma, men det är för det är sportlov. Men så mycket sport blir det nog inte för någon av dem.

Nu ska jag invänta matte och ta med henne ut på promenad när hon kommer hem. Längtar redan !

Av Wille - 2 mars 2010 20:00

Nu här ikväll så fick vårt enda kvarvarande marsvin (Curry) komma ut och leka med mig på köksgolvet. Curry (det är marsvinet det) sprang och jag gick efter. Sedan pussade jag honom flera gånger, för han verkade lite ledsen eftersom han förlorade sin kompis igår kväll.

Ibland stannade Curry till och tog en paus, och då lade jag mig bredvid honom, eller satte mig i närheten.

Mellanhusse var ju lite sorgsen och dämpad igår, men han sa, att han har ju mig att gosa med istället, som tur är. Idag är det bättre.



Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards