willebus

Direktlänk till inlägg 23 april 2010

Vårsolen skiner !

Av Wille - 23 april 2010 12:54

Nu har matte och jag varit ute på en skön och busig vårpromenad ! Det är närmare 16 gradre varmt här idag säger matte och pustar efter promenaden av värme. Själv är jag också rätt trött och varm. Letade förgäves på vägen hem efter lite svala platser att svalka mig i, men hittade ingen alls.

Vi tog en promenad ut i skogen och dalgången och där fick jag vara lös och busa av mig så mycket jag orkade.

Det första jag hittade var en tygtrasa liknande den där tygtrasan jag fann häromdagen, men den här var större ändå ! Den ville inte matte att jag skulle släpa omkring så hon bad mig släppa den och det gjorde jag. Men så fort vi började gå igen så tog jag den med mig ! Matte sa till mig att släppa igen, och jag gjorde det, men sedan gick vi och då tog jag den med mig.



     


Matte provade då att leta upp en pinne istället, och hittade den. När hon slängde iväg den till mig, då kunde jag ju inte släpa omkring på tygtrasan så den fick ligga kvar och jag for efter pinnen istället.



      


Nu lekte matte med mig, och pinnen kastades flera gånger, och jag hämtade den. Det är kul. Men jag blev rätt fort varm och sökte mig till lite skugga under en gran.

  


Där låg jag en stund och pustade och matte kom också och satte sig ner hos mig. Hon mumlade ngt om att "Nu är det bara kaffet som fattas", sedan satt hon och njöt av solen och lite halvskugga. Jag låg kvar bredvid henne och pustade en liten stund. Emellanåt tog jag en tugga av pinnen.

Efter ett tag så gick vi vidare och matte och jag tränade lite "fot-fritt följ" med rostbiff som belöning. Det var jättegott. Jag ville ju fortsätta träna lite till för rostbiff är gott det ! Så det gjorde vi. Även lite inkallning blev det, och då filmade matte. Så fortsatte vi hemåt då, och jag fick åter träna på det där med att stanna innan man går över vägen. Det tränar både husse och matte jättehårt med nu. De vill att det ska sitta ordentligt. Men det gör inget så länge jag får godis eller beröm för att jag lyssnar. Snarare är det så att jag tycker det är jätteskojigt.


  




Nu ska jag vila en stund och hoppas på lite magkliande ! Nospussar på er allesammans.


Dagens film är rätt kort, men lite skojigt tyckte matte att jag lyssnade så bra.


http://www.youtube.com/user/walkinginshadow#p/a/u/2/U5AT7wkirfg

 
 
Aamor

Aamor

23 april 2010 17:51

Härlig dag ni haft. Hos oss har det blåst kallt och regnat lite. Ser varm ut när man tittar ut men det är det inte.

Tjao

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Sigge

Sigge

23 april 2010 20:27

Jo du nu är det hårda tider i mitt liv.
Sörmlandsleden ska skötas, murklorna plockas, granskotten när de kommer all annan svamp och bär så ska alla sjöar provsimmas och massor med annat.
Men jag gillar att ha fullt upp

http://www.skogsraets.se/siggesvamphund.html

 
Elliot Kung af Upphärade

Elliot Kung af Upphärade

23 april 2010 22:28

Åhhh tack så mycket för det fina grattiskortet som du gjort till mig, nu blev jag riktigt stolt och glad att jag har en sån fin kompis :-)
Vi har oxå varit ute i vårsolen idag och vi har hittat korvbuskar!!!!

http://www.kulan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards