willebus

Alla inlägg under maj 2010

Av Wille - 26 maj 2010 11:08

Gårdagen var ju som ni kanske förstått rätt fullproppad med en massa aktiviteter. Idag hoppas jag det blir lugnare.

Matte lägger upp bilder ikväll efter jobbet säger hon, så ni som vill se dem får väl vänta ett tag.

Idag har det varit rätt lugnt hittills, men vi har fått varsin ny leksak, och hör och häpna, den piper !

Men det är ett väldigt svagt pip så dte är hellt ok för jag gillar ju inte pipljud från pipleksaker, som ni kanske redan vet. Det är inte så att jag springer och gömmer mig, nej då det är bara det att de låter inte roliga så jag tycker inte de är särskilt kul att leka med dem.

Men de här är två mjukisdjur och sådan gillar jag. Helst vill jag ha en av Lillhusses mjukisfiskar som leksak, men det får jag inte för den vill han ha själv. Hector och jag har haft dragkamp med de här nya sakerna, och det var jätteskojigt. Så var matte med på ett hörn också, då blev det ännu roligare.




  

Av Wille - 25 maj 2010 18:00

Sedan väntade vi en stund medan mattes kompis, som jobbar på veterinärstationen, gjorde sig klar för att åka med oss hem.

När hon var klar åkte vi och hämtade husse på hans jobb, och sedan så fortsatte vi hemåt för att hämta upp Mellanhusse och Lillhusse, för nu skulle vi på födelsedagskalas.

Det var en av Puffy och Caddys mattar som fyllde år så det blev både bus, gos, tårta, äppelpaj och kattungar där.


  


De kattungar jag hade hälsat på för några veckor sedan har nu blivit större och är klara för sina nya hem.

Matte hittade dem samlade i en korg och ville att det skulle fotas för de var så söta. Men hon skulle inte ha en katt sade hon, även om husse inte har något emot katter, så blir det tydligen ingen katt här hemma i alla fall.



Av Wille - 25 maj 2010 16:30

När vi lämnat av Mellanhusse hemma så fortsatte matte med oss i bilen till ett ställe där jag varit en gång förut.

Vi var hos veterinären för våra vaccinationer. Det var inte särskilt läskigt, men det stacks lite granna. Matte passade på att väga oss också.

Förra gången jag var här fick jag en massa gos och mys och en del godis med mig hem. Gos och mys fick jag den här gången också, men det var det Hector som fick godiset med sig hem. Men han delade gärna med sig så jag fick smaka jag med. Inta alls illa.

Av Wille - 25 maj 2010 14:30

Idag tog matte med mig och Hector en sväng i bilen. När matte stannade bilen nästa gång då var vi på ett ställe jag varit ett par gånger tidigare. Idag fick vi träffa en ny kompis jag och Hector. Han var en 6 år gammal mops som såg lite dåligt på ett öga. Jag sniffade på honom länge och väl, men hade svårt att avgöra om det var en tik eller hane, för han luktade inte riktigt som någotdera. Hans matte sa att han var kastrerad och kanske därför svår att "könsbestämma".

Men han var en trevlig kille som dock fräste ifrån ordentligt til mig några gånger när jag blev alltför påflugen. Men när det var klart och jag visste min plats och vart han stod, då lekte vi en del både han, jag och Hector. Det var skojigt.




     


Samtidigt så var det en massa spännande dofter i gräset och överallt där vi gick, så ibland flöt jag liksom iväg efter någon spännande lukt tills kopplet tog stopp. Då kom jag ju ihåg, javisst ja här var vi ja.


  


Vi tog en promenad med våra respektive mattar, och Hector lyckades plurra en gång i grunt vatten. Jag hittade en härlig gräsfläck där jag bara måste rulla mig. Väl tillbaka vid bilen stod mattarna och pratatde en lång stund innan vi begav oss av hemåt. Vi hämtade också Mellanhusse på hans jobb på vägen hem och då blev jag glad över att se honom. Sedan tog vi med oss Lillhusse från skolan också, för han hade slutat för dagen.


Av Wille - 25 maj 2010 11:43

Dagen började med en rätt kall och våt promenad med husse, sedan frukost. Efter det tog vi oss en tupplur jag och Hector för husse hade väckt oss jättetidigt idag. Nyss var jag ute med matte på en skön promenad.

Snart är det dags för lunch för vår del, för vi åt frukosten redan vid 06.30 i morse. Hoppas att solen kikar fram snart för vi ska ut på en del äventyr idag.

Av Wille - 24 maj 2010 21:00

Nyss tog husse med mig ut på en kvällspromenad. Det var nog tänkt att det bara skulle bli en promenad, men jag hade sådan tur så jag fick busa en massa med Lorden, en av mina bästisar ni vet. Det var jätteskoj att bara "råka" springa på en kompis sådär. Först bråkade jag lite på honom, men det var ingen idé att föröska vara kaxig och "bossa" över honom, när man har att göra med en så stor hund som Lorden. Då ligger en redan i underläge. Eftersom vi är så jämngamla, vi är båda snart 11 månder,  så blir det kanske så att man bråkar lite så här i tonåren, som matte säger. Det gör visst alla tonåringar mer eller mindre.

Men när diskussionen var klar då hade vi hur kul som helst.

Här finns en filmsnutt där ni själva kan se hur skoj vi hade det ikväll !

Bilder kommer också, men lite senare.


http://www.youtube.com/watch?v=HL1HOTSUHNE



Lite bilder då.

       

Av Wille - 24 maj 2010 19:45

Idag blev det lite extra gott i kvällsskålen, för husse hade lagat extra god mat.

Så när alla fått, och matlådor blivit gjorda, då fick jag och Hector dela på resterna. De bestod av pasta, kokt skinka, kassler och lite god sås till det. Inte alls dumt. Jag slukade min mat jättefort men Hector han hade ingen brådska. Tittade lite avundsjukt på honom för han hade ju mat kvar.

Efter det var det Hector och jag som ansvarade för diskningen, och det gjorde vi så gärna så.


  

Av Wille - 23 maj 2010 15:15

Nu har vi precis varit ute efter ett dånande åskväder som drog över här nyligen.

Jag är inte särskilt rädd för åskan, en del är ju det, men nog hördes den allt.

Husse hade blivit förbjuden av matte att gå ut med oss när det åskade som värst, för då spöregnade det och åskan var alldeles ovanför här. Så då stannade vi inne tills den hade gått över och under tiden åt vi vår lunch.

Men nu så har vi varit ute en sväng efter ovädret och det är en helt annan luft här nu. Efter promenaden och den fräscha luften piggnade vi till lite jag och Hector så det blev en massa bus för vår del då. De få kvarvarande mattorna matte har på golvet, de flög all världens kos när vi jagade varandra runt i alla rum och busade med både leksaker och tuggben. Vi hade jätteskoj. Efter en stund tog vi en "time out" i någon halv minut, sedan drog vi igång igen ! Lillhusse var med på ett hörn han med och kastade iväg våra leksaker så vi fick hämta dem. Husse hade lite dragkamp med såväl mig som Hector, och när det var Hectors tur så kunde ju inte jag vara den som lät bli att vara med. Så då blev vi två mot husse. Men den rackarn är stark alltså, så han fixade det rätt enkelt. Det var skoj. Det blev lite bilder också, men eftersom matte jobbar ikväll, så lägger hon upp dem när hon kommer hem senare. Hoppas ni andra haft en minst lika rolig eftermiddag som vi haft, ja bortsett från åskan då. Ha nu en skön kväll allesammans.

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skapa flashcards