willebus

Alla inlägg under juni 2010

Av Wille - 22 juni 2010 14:18

Idag är matte ledig, solen skiner och det är varmt ute. Förmodligen går vi och badar under dagen, tar en sväng till stranden.

Vi var ute för en stund sedan och det var väldigt varmt ute. Inne är det så mycket svalare. Det är skönt.

För övrigt ser det ut att bli en lugn dag för min del.

Av Wille - 21 juni 2010 23:45

Nu har Husse, jag och hector varit ute på den sista kvällsrundan för ikväll. Det var skönt ute så vi busade lite grand. Men nu ska jag nog ta och sova jag med.

Natti Natti !


  

Av Wille - 21 juni 2010 19:45

När husse kom hem idag efter jobbet, då blev det bus och promenad samtidigt. Han tog med både mig och Hector ut en stund och vi tog vägen till en av favvoängarna för vår del ! Där fick vi busa så mycket vi ville utan att husse hängde i kopplet. istället tittade han bara på oss och ahde rätt roligt åt oss tror jag nog. Vi blev uppslukade av buset och leken så vi märkte inte när husse försvann från ängen. När vi märkte dte, då var han redan försvunnen någonstans, men vart ? Vi började nosa av runtomkring på ängen, och så plötsligt fick jag in en mkt välbekant doft i nosen. Då bar det av i högsta hastighet, ja så fort våra ben kunde bära oss, rakt mott husses gömställe. När vi hittade honom blev han jätteglad ! Han busade och lekte med ioss och sedan gosade han en stund också. När vi hittat husse fortsatte vi busa, men samtidigt med koll på husse ! Han kunde ju annars försvinna igen !!

Av Wille - 21 juni 2010 17:45

Ikväll fick vi komma ut på en spännande promenad där vi mötte tre hundar av olika sort, en schäfertik (snäll), en Storpudel (väldans skällig - men snäll) och en jättestor Grand Danois !

Vi hälsade på Grand Danoisen och Schäfertiken för matte tyckte pudeln var alldeles för skällig. Men vi fick först hälsa när vi lyssnade på mattes "Fot- kommando" och följde henne och hennes godisar istället för att titta efter hundarna hela tiden. Det var skojsigt !

Gissar att matte var jättenöjd (det lät så) när vi gick där sida vid sida Hector och jag, och i fotpositon, med hyfsat slakt koppel båda två, utan att distraheras av de andra jyckarna.

Det blev ännu fler godisar och en glad matte !!!!! Dessutom blev det kompisbus !

Av Wille - 21 juni 2010 16:00

Nyss kom matte hem efter att ha varit och hämtat Lillhusse. Matte hade gett oss några aktivitetssaker att syssla med och dessutom några andra leksaker.

Matte sa hej när hon gick, och vi kastade oss över..........nä inte över tapeterna eller katalogerna eller annat som kan tuggas, nänä vi gav oss i kast med aktivitetssakerna. Hector var snabb och hittade godis i den ena. Men de andra två gav oss lite att fundera på. Jag tröttnade efter ett tag och funderade en stund på vad jag skulle hitta på. Men jag bestämde mig för att fortsätta med den ena av leksakerna och lite på tuggbenet också. Hector kom och lånade min en stund, men sedan så återgick han till sin egen. De var runda och rullade omkring på golvet. Plötsligt hamnade den ena där vi provsmakat tapeten, då lämnade vi den kvar där, ingen av oss ville hämta den på bra länge. Jag låg en stund och såg på Hector när han jobbade med den andra aktivitetsleksaken, så småningom lämnade han den och sedan gick han till dne som låg nära tapeten. Försiktigt försiktigt puttade han på den lite med nosen, s¨å att den kom bort en bit från väggen, sedan tog han den med sig och bar in i det andra rummet som vi inte tuggat tapeter i. Vi hade skoj med dem, och plötsligt hörde jag matte och Lillhusse komma i trappan. Fort fram till dörren, och när matte öpnnade den då sprang jag inte henne till mötes direkt, jag lät henne i lugn och ro se sig omkring ifall vi gjort några dumheter. Men hon var nöjd med vad hon såg, för vi had eju inte haft ngt sådant dumhetsbus för oss alls, det visste vi ju, men dte visste kanske inte matte ? Då blev matte jätteglad och klappade osss, lekte med oss och gosade med oss och sa att vi var jätteduktiga killar. Gissa om vi blev glada, Vad härligt att matte var så glad över att vi skött oss.

Nu blev det godisregn på hög nivå !!!! Det regnade köttbullsbitar och det regnade leversnittar ! Vi sprang omkring i full fart och letade upp dem allesammans. Oj vad skoj vi hade. Det här var annat det än när matte kom hem senast och vi hade haft sönder lillhusses teckningar och en katalog !

Yeeaah vilken dag det blivit hittills.

Av Wille - 20 juni 2010 23:30

Idag på eftermiddagen fick vi följa med husse och lillhusse till Lillhusses kusiner. Där bor ju Puffy och Caddy också, och det var skojigt att träffa dem. Vi busade lite, men mest var vi i skilda rum för den ena av dem, Puffy, är ibland alldeles för dominerande, anser deras matte, så han bara trycker ner alla andra, vilket inte är så bra. De är ju rätt stora jämfört med mig och Hector. Men så länge hans matte är med så brukar det gå bra. Flera promenander blev det och skoj var det när vi busade. Lite sprang vi lösa också, det var skojigt.

Av Wille - 20 juni 2010 14:30

Nu är det en ny dag, och den verkar bli lite lugnare än gårdagen. Dock jobbar matte även idag och dessutom ett långt arbetspass säger husse. Lillhusse vill åka och bada, så vi får väl se om vi också följer med.

Matte gick iväg en sväng för att kolla badtider och priser, medan husse var iväg i ett ärende. Hon glömde plocka undan en katalog, den roade jag och hector oss med när hon var borta. Lillhusse var ju med husse han. Vi passade på att bita katalogen i lite mindre bitar i väntan på matte.

Men det var nog inte så bra, för när matte kom hem igen då var hon nog besviken på oss för hon plockade tyst upp bitarna, tittade på oss, och vände oss sedan ryggen helt och hållet. Jag ville ju hälsa och säga hej till henne för det var skoj att hon var hemma igen, men det var ingen ide !!!!! Sedan gick hon till jobbet.

Jag försökte med Lillhusse och husse när de kom hem en stund efter, men det hade jag inget för heller, de gjorde samma sak. De vände oss ryggen helt och hållet.

Sedan satte sig husse och lillhusse i vardagsrummet och myste framför en film i TV soffan, medan jag och Hector fick stanna kvar i hallen, med ett galler för dörren. Inte alls roligt.

Av Wille - 19 juni 2010 23:45

Nea och Aylen har ju precis åkt hem nu och jag är jättetrött. Hector likaså. Men skoj hade vi.  Matte jobbade och Mellanhusse är inte hemma, så husse var ensam hundvakt. Ett litet bildsvep från kvällen.

Först en bild från mattes väg hemåt. Hon tog bilden strax efter 22 på kvällen. Visst märks det att det snart är midsommar sa hon när hon visade bilden för oss.


  


Det var nog lite jobbigt för husse att ensam ha 4 hundar att rasta, mata, roa och vakta. Men jag tror det gick bra, men han hann ju inte med allt annat som han brukar, som att ge oss maten i tid, leka och busa med oss och gosa med oss, för då hade han genast 4 stycken som ville vara med, plus att även lillhusse skulle ha sina mysstunder.



Men det var ju inte värre än att vi fyra hundar kunde roa varandra. Vi hade ju jätteskoj, men det var tröttsamt.




  


När så våra gäster fått skjuts hem i min privata taxi, då satte sig matte och husse och såg på bröllopet i Storkyrkan.

Till det serverades det hos oss chips och "valfri" dryck.

Matte hade ätit en 3 rätters meny på jobbet som lagats just med tanken på att kronprinsessbröllopet var ngt alldeles extra.

Lite av maten hade hon med sig hem, och den fick jag och Hector provsmaka lite av. Inte alls tokigt.


  


Men man blir ju trött av en sådan dag fullspäckad av lek, bus och en massa proemnader och god mat. Spå när vi fått lite av den goda maten så somande både jag och Hector.



Sov gott allesammans !

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards