willebus

Direktlänk till inlägg 13 juli 2010

Varm promenad !

Av Wille - 13 juli 2010 14:36

Ja usch ja, jag vill helst sova ute i skuggan hela tiden. Det fläktar lite ute, men inte är det mycket inte, för så snart jag kommer till en plats med lä då blir det fruktansvärt varmt så den här värmen är inget för mig. Som tur är så är dte hyfsat svalt inomhus i alla fall.

Jag har varit med matte på en promenad en sväng, ingen lång, men vi satte oss tillsammans i skuggan en stund och bara svalkade av oss ett tag. Det var skönt. Sedan flyttade matte in mig i solen för hon ville ha några bilder så det fick hon, men så snart de var klara, då smet vi in i skuggan igen.

Får se om det blir ngt bad ikväll, kanske när matte kommer hem, hoppas det i alla fall.

 
ANNONS
 
Älsa o Ästher

Älsa o Ästher

13 juli 2010 16:13

Halloj Wille:)
Javisst är det varmt...vi vill helst bada hela dagarna. Vad kul du o Hector verkar ha det med träffar av alla de slag=)) jaa ibland kan det bli så att man "råkar" svära åt varandra=)
Ha det bra i värmen!

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Kasper

Kasper

13 juli 2010 20:51

34 grader hos mej - framförallt matte är helt utslagen! Finns en del bilder från en massa skoj jag haft, men dom visar hon när det blir svalare och datorn uppför sig bättre, säger hon.
Kan säga att idag blev till och med lilla barnpoolen intressant - möjligen för att mopsen Mollie också badade i den... ;)

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
Petrus

Petrus

13 juli 2010 21:58

Hallå!
Vi har det åxå hiskeligt varmt hos oss! nu när husse satt upp staket runt trädgåden, så kan vi välja på inne eller ute, men inne är svalast, men så måste jag förståss ut till min härliga bad båt ibland åxå! hi hi.. annars så brukar vi ta båten mest varje dag ut till någon ö så vi får bada! ;)
Kram i värmen! /Petrus

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Rudi

Rudi

13 juli 2010 23:28

Ja, visst drömmer vi lite om snörull och sånt nu, eller hur?

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se