willebus

Direktlänk till inlägg 13 juli 2010

Badat och simmat !!!! - Lite bilder också

Av Wille - 13 juli 2010 23:30

Åhh vad glad jag blev när matte kom hem idag ! Hon tog nämligen genast ner våra koppel och satte dem på oss och så fick vi följa med ut i bilen. Vi hämtade upp Aylen med sin matte och husse, och sedan bar det av till stranden. Nu var klockan runt 22.30 och matte hade nyss kommit hem från jobbet varm, och pigg på bad ! Det var nästan folktomt på stranden, bara en riesen med sin matte badade. Men dem fick jag inte hälsa på för matte, för nu skulle det badas.

Hector och Aylen hade redan plumsat i och jag satt en stund med Aylens husse och såg på, tills matte hämtade mig och lät mig bada också.

Jag behövde övertalas lite, men godis går ju alltid hem. Sedan simmades det för fullt även för min del, dock i kopplet mestadels eftersom vi inte var ensamma på stranden. Matte tyckte jag var jätteduktig och jag fick en massa beröm och glada tillrop när jag simmade. Faktiskt så var det rätt så skönt när allt kom till kritan. Kanske ska en ta det här med simmandet på allvar och göra det till en vana. Ska fundera på saken.

Nu ska matte och jag sova. Hector ska ut med husse på toa först, men det behöver inte jag så jag kryper till kojs jag !

Natti Natti alla kompisar !
  

 
ANNONS
 
Petrus

Petrus

14 juli 2010 16:08

Så mysigt de lät! ;) här bidde det bara bad i badbåten igår, & idag åxå!
Kram kram! /Petrus

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Tidus

Tidus

14 juli 2010 20:30

Underbara bölja blå, visst är det väl härligt att plurra en stund i svalt vatten när det är såhär varmt, idag hade vi + 24, vilket ju skiljer sig ena aning från - 28. Värmen har lyckats pressa sig upp längs kusten men imorrn bär det av till svalare trakter. Ha det gott söta du och noshälsa lille Hector :)

http://www.tidus.bloggagratis.se

 
Aamor

Aamor

14 juli 2010 20:38

Inte illa att få ta ett nattdopp, skönt va!

Tjao

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Edith

Edith

15 juli 2010 09:49

Var härligt med ett kvällsdopp. Då sover man bra. Nospussar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Ingen bild

malte o snoken

18 juli 2010 21:03

kolla vilken stilig badkille! vår amtte önskar vi var badintresserade...
slafspussar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se