willebus

Direktlänk till inlägg 22 juli 2010

Badat !

Av Wille - 22 juli 2010 23:45

Jo då för när matte kom hem från jobbet idag och de flesta gästerna hade åkt hem, då ville lillhusse och hans kusin åka och bada.

Först tyckte nog matte att det var så sent, klockan var ju runt 23 sa hon, men sedan åkte vi till vår favvosjö och där blev det bada av för både mig, Hector Carrie, Lillhusse och hans kusin. Vi hade jätteskoj. Jag ville gärna försöka simma efter lillhusse, men det var lite svårt. Fortfarande tycker jag det är lite läskigt när jag inte känner bottnen under tassarna. Men matte stöttade mig idag också, så jag chansade och simmaed ut till Lillhusse och hans kusin, de var ju inte så långt ut. Det var skojigt ju ! Carrie hon var ju värsta badbruden ! Jisses vad hon plaskade omkring.

Jodå fotades det gjorde det. Dessvärre blev bilderna lite väl mörka, så matte valde att inte sätta upp dem här. Ska se om vi kan få fram några bättre bilder, för morrmorr hade också kamera med sig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se