willebus

Alla inlägg under juli 2010

Av Wille - 28 juli 2010 09:30

Idag fick vi varsin ostmacka när matte åt frukost. Det smakade jättebra. Det var länge sedan jag fick något sådant nu. Jag åt ju upp min rätt fort, som vanligt när dte är extra gott, så jag fick dregla över Hectors macka ett tag, för det var första gången han fick ostmacka. Svårt att låta bli att ta den, men matte vaktade noga.




  

Av Wille - 27 juli 2010 22:30

Matte och husse tog med oss på en promenad tillsammans ikväll.  Jag gick med husse och Hector med matte. Det var svalt och skönt ute och vi strosade omkring lite lagom lugnt. Jag gick först när jag plötsligt hörde Hector skälla, och vände mig om. Då hyssjar matte på honom för klockan var ju mycket. Sedan viskar matte till husse att komma en stund, medan hon håller i mig och Hector. Hector hade fått syn på en bebisigelkotte som kurade i gräset, och matte var aningen irriterad över att hon glömt kameran hemma. Slår vad om (om nu hundar kan och får det) att hon kommer att ta samma runda imorogn kväll och då med kameran.

Det var väldigt vackert på himlen, och den här bilden tog matte lite senare när vi kommit in efter vår kvällspromenad.


  

Av Wille - 27 juli 2010 19:45

Japp det blev det nu när det blivit svalare ute. Hector och jag hittade en av våra slitna leksaker, som vi lekte med en stund.

Jodå vi har fått en ny men den gamla är alltid roligast ändå. Matte tyckte vi såg roliga ut, speciellt jag då när jag slänger upp leksaken i luften för att strax efter själv fånga den ! Hector han bara såg på till en början, men sedan försökte han ta den och då blev det ju dragkamp. Jätteskoj tyckte jag.



 

Av Wille - 27 juli 2010 16:00

Idag tog matte och jag en skön promenad nu på eftermiddagen. Hector hade varit ute före mig, så nu fick han vänta inne. Vi såg en liten chihuahua en bit bort, men vi hälsade inte. Sedan såg jag en stor dobermann, och den var också en bit bort.

Det fanns några löptikar i grannskapet märkte jag och sniffade noga på några fläckar. Men se jag fick inte stanna hur länge som helst på dem, för matte ville gå vidare. Så småningom kom vi hem igen och då var jag rätt törstig.

Av Wille - 27 juli 2010 11:45

Ja piggelinet sitter i för redan nu på förmiddagen så blev det en masssa busa av här hemma. Det blev race över alla tänkbara golv och vi hade jätteskojigt.

Hector fick prova på att ha sele på sig, för han trivs inte riktigt i halsband och koppel, så matte testar selen istället. Den fick han ha på sig inomhus för att vänja sig vid den en stund, och det tog ett tag innan matte fick av den igen, för jag och Hector var vilda av bus och på riktigt bushumör idag !

Jodå, bilder blev det också, de kommer här !



        

Av Wille - 26 juli 2010 13:36

Idag har jag liksom fått en energikick ! Jag vet inte vart den kommer ifrån, men jag vill busa, leka och springa fort och raca runt där jag kan ! Jag vet inte vad som tagit åt mig egentligen. Som tur är så har jag både "lillbrorsan" och matte som gärna busar nu när dte är svalare ute och man orkar mer än bara softa.

Idag så busade vi både ute och innne jag och "lillbrorsan". När vi kom in fick vi sedan ett härligt grisöra att tugga på, en ny delikatess som matte hittat till oss ! Men jag "äter" ju upp mitt på nolltid dessvärre, för det är så gott, medan Hector ligger och tuggar på sitt i en evighets evighet. Men då sysselsatte matte mig med lite hjängympa istället. Det blev en del utmaningar med godis som belöning. Inte alls dumt det. Lite trickträning hannn vi med också, som t ex "Rulla runt", "Sitta fint" och "Vacker tass". Sedan fortsatte vi lite med att "sätta tassen på" locket", den där leken som vi gjorde första gången för några dagar sedan. Det var skojigt.


  



 

Av Wille - 26 juli 2010 12:45

Idag är det mattes egentliga första semesterdag, för hon var ju ledig den gångna helgen. Den började med en sovmorgon. Sedan gick matte upp och vi fick en liten promenad jag och Hector.

Sedan stängdes vi in i vardags rummet, medan matte höll på med ngt i köket. När vi fick komma ut då kände vi en viss doft av godis och började leta. Lite här och där hade nämligen matte gömt godis för oss att leta reda på. Det vra skojigt och nosarna gick som dammsugare för oss.

Sedan satte sig matte ner en stund och såg på film med lillhusse som var hemma från fritis och skola eftersom matte har semester.

Av Wille - 25 juli 2010 16:24

Idag har det varit en lugn dag hittills. Det har regnat och är just nu lite väl fuktig luft. Vi har varit ute på några promenader under dagen men inget särskilt har hänt. För en stund sedan blev vi bjudna på vaniljglass av matte. Det var jättegott.

Jag har också tränats att stå på bord och få mina tänder kontrollerade av matte. Det var ju inga problem. Sedan så tränades jag i att ställas upp också lite på golvet. Det gick jättebra tyckte matte.


  


Jag har hunnit busa lite med Hector också, det är skoj och nu speciellt när det är lite svalare.


  


Matte njuter av att gång på gång säga att hon har flera veckors semester framför sig. Ser fram emot vad som händer under den framöver, ja nu har ju matte en massa tid att göra saker med oss.


  

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards