willebus

Alla inlägg under juli 2010

Av Wille - 13 juli 2010 11:15

Ja och det är bara fm och termometern visar redan på 28 grader inne och nästan 32 utomhus. Det är i skuggan. Visserligen fläktar det rätt skönt ute, men det behövs vatten för alla blommor och alla träd.

En av vår grannar har en pool till sina barn, den har hon tömt ut på gräsmattan utanför sig med jämna mellanrum, och det märks tydligt, för där är gräset jättegrönt och vitklövern växer så det knakar. Matte fotade oss där idag, men bilderna kommer senare.

Av Wille - 12 juli 2010 12:27

Idag visar vår termometer på 32 grader i skuggan på balkongen. Visserligen blåser det ngt ute, men det är alldeles för varmt och jag har absolut ingen matlust alls.

Idag blir det en riktig slappardag med sova, vila och minimalt med bus. En orkar ju inget alls just nu.

Lite promenader blir det ju, men inga långa sådan. Får jag välja vill jag helst bara ligga i skuggan och slappa jag.


  

Av Wille - 11 juli 2010 22:15

Idag har det varit en rätt lugn, varm men också jätteskojig dag/kväll. Under dagen var vi ensamma hemma en stund för matte och husse var på konfirmation. Men efter den blev vi hämtade och sedan bara det av till vår sjö här hemma. Vi tog också med oss Aylen och hennes matte till sjön.

Där badade vi och simmade samt busade och hämtade godis och frisbees.

Bilder, ja matte tog en massa foton så det kommer snart det med.

Av Wille - 10 juli 2010 19:39

Nu har jag varit på mitt första party med några bloggkompisar, dessvärre kom vi så pass sent att både kasper och ludde hade åkt hem, så jag fick nöja mig med Sigge. Men vi kom inte särskilt bra överrens så det blev lite diskussion och svordomar oss emellan. Därför blev det ett behörigt avstånd mellan oss.

Men det var ändå kul att träffa honom "live" s a s och hans matte var jättetrevlig vi utbytte godispåsar och jag fick godis av henne. Det var gott det.


  


   


Men det hade varit skoj att träffa de andra två också, Ludde och Kasper.

Sedan så åkte vi hemåt. Ja det trodde jag i alla fall, men vi åkte bara en liten bit innan vi stannade vid en mysig strand och fikade med medhavd matsäck.

Vi fick smaka av våra presenter och det var jättegott.

TACK SÅ JÄTTEMYCKET KASPER !

och TACK FÖR DEN URGODA KORVEN OCH KÖTTBULLARNA SIGGE !



   


  


När vi fikat klart så busade vi en stund jag och Hector med en pinne vi hittat.


  


Efter en stund gick vi ner till sjön där vi fick bada om vi ville, men jag ville inte bada jag så jag doppade bara tassarna i sjön. Däremot Hector han bara lade sig i vattnet han. Kolla in bilderna på han blogg också. 


  


Jag själv nöjde mig med att doppa tassarna och provsmaka vattnet, det var inte så dumt.


  


Sedan var det dags att hoppa in i bilen igen och nu åkte vi hemåt. Väl hemma var vi alla rätt så trötta av vårt äventyr. Men skojigt var det och skönt att komma ut till nya områden. Hoppas vi gör om utflykten vid tillfälle för kanske kan jag och Sigge komma överrens någon gång framöver när vi lärt känna varandra.

Av Wille - 9 juli 2010 21:15

Igår fyllde mattemor år, men eftersom matte jobbade så åkte vi till henne idag istället och gratulerade henne ! Hon blev jätteglad. Hon fick en digitalkamera av oss i present och en massa pussar förstås. Det betydde att det fotades hej vilt, "bara för att träna in kameran", sa matte.

Men medan fick jag och Hector busa så mycket vi orkade med Carrie som var överlycklig över att träffa oss.

Först släpptes jag in ensam med Carrie så vi busade av oss det värsta innan "valpen" kom in till oss också. Medan vi busade väntade Hector hos matte. Efter en stund så kom han in till oss han med och då blev det fart. Några gånger försökte Carrie lägga sig på honom, men se det tillät inte matte utan hindrade klart och tydligt "sådana fasoner". Jag och Carrie busade mestasdels i full fart, men ofta fick vi lägga oss att vila en stund för att orka busa mer !


  


Så småningom busade vi alla tre och hade jätteskoj.



      


Vid ett par tillfä'llen tog matte ut oss på en promenad, och vid ett tillfälle fick vi ta en paus i ett mycket svalt och skönt "hotellrum" hos mattemor, som då och då har hundar inackorderade där, speciellt nu under sommaren när många hundars mattar och hussar reser på semester och inte kan ta oss hundar med !

Just idag var där två strävhårs jakttaxar inneboende sedan ett para dagar, de var trevliga de också, men lite skälliga.

Själva passade vi på att sova en stund för det var så svalt och så skönt, och en egen bädd fick vi också.

Men efter ett tag fick vi komma ut och busa med Carrie igen, och då med nya krafter efter lite vila i ett svalt rum. Det bjöds på grillad fläskkotlett och bacon korv också. Det var gott det.

På vägen hem somnade vi rätt snabbt i bilen för nu var vi trötta, både Hector och jag. Väl hemma bjöds det på kvällsmat och sedan en sval promenad med husse.

Matte säger att det kommer bilder lite senare eller imorgon, för just nu är hon rätt trött.

Av Wille - 8 juli 2010 22:45

Idag blev det en lugn torsdag och matte jobbade. Vi gjorde väl inget särskilt utan slappade mest på balkongen utom då vi promenerade.

Av Wille - 7 juli 2010 15:15

Matte åkte till jobbet idag efter en lång skön promenad med oss två busar !

Sedan dröjde det inte länge förrän Aylen kom med sin matte och husse. De skulle visst "hålla oss sällskap" en stund medan matte och husse var på jobbet. Det var jätteskoj och trots värmen så orkade vi busa massor med Aylen. Det blev också en promenad som var rätt jobbig, men väl inne så blev det hinkvis med vatten och sedan en massa bus. Men vi fick ju ta några pauser för en blir väldigt varm av bus när det är så varmt ute.

Strax efter att de hade gått, då kom husse och Lillhusse hem. Då blev det en till promenad, fast med husse denna gång och lillhusse följde med på sin cykel en stund, sedan cyklade han till en kompis och de cyklade tillsammans istället.

Av Wille - 7 juli 2010 11:30

Ja det är en sådan dag idag ! Vi slappar mest för det är väldigt varmt ute. Piggnar väl till till kvällen sedan antar jag när den värsta värmen försvunnit !

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards