willebus

Alla inlägg under augusti 2010

Av Wille - 19 augusti 2010 22:15

Jo det blev jag, för Hector och matte åkte iväg på kurs, det är ju torsdag. Husse och jag busade lite och hade dragkamp med leksaker. Sedan tog vi en lång skön promenad medan lillhusse var hos ett par kompisar. Det var skönt att få rå om husse alldeles själv idag. Även om jag och Hector har en massa skoj tillsammans, så är det skönt i alla fall att ta en paus då och då.

Av Wille - 18 augusti 2010 23:30

Ja för matte och jag har inte hunnit göra ett endaste inlägg idag. Förhoppningsvis blir det ett imorgon, men husse har också semester och bara den här veckan så då är vi ute på en massa promenader och annat så det blir inte så mycket tid över just då.

Matte är dessutom nervös inför helgen eftersom det är första gången Hector ska ställas ut.

Men vi har i alla fall varit ute på promenander och ikväll på senaste rastningen var det husse som tog ut oss, och matte hade bett honom att låta oss springa av oss, för vi for runt som, hon visste inte vad sa hon, inomhus. Då är det bättre att busa ute. Kul hade vi och Hector var jättetrött när han kom in, så han orkade inte ens stå upp och dricka vatten, han lade sig helt sonika ner och med ena tassen i vattenskålen och drack. Jag valde en annan skål jag.

Av Wille - 17 augusti 2010 21:30

Idag fick vi besök av en av våra kompisar. Aylen dök plötsligt upp med sin matte när vi var ute på promenad med matte jag och Hector ! Gissa om vi först blev konfunderade, för vad gjorde hon här ? Hur hade hon kommit hit ?

Efter henne och hennes matte kom husse och då förstod jag ju att han hämtat hit henne till oss så vi kunde leka ! Tjohej ! Både jag och Hector blev jätteglada !

Kunde inte rasta av mig tillräckligt snabbt för att få leka sen ! Men fort blev det gjort. När vi gick in stannade Aylen ute en stund till med sin matte, och jag väntade och väntade på att hon skulle komma in till oss. Sedan kom matte in med Hector, tog på honom utställningskopplet och gick ut igen. Men Aylen då vart blev hon av ? Snart visade det sig att Hector skulle få träna lite på att ha andra hundar nosande i rumpan, för han ska ju ställas ut i helgen som kommer. När träningen var avklarad så kom både Hector och Aylen in ! Då busade vi, men först ville jag nog gärna ngt annat med Aylen för hon hade löpt nyligen.

Men se det givck inte för sig för hon bara snäste av mig. Tyckte till en början att det var kul med lite humör på tjejen, men sedan var det inte så roligt längre för hon blev riktigt otrevlig om jag försökte.

Så då lekte vi istället, ja i alla fall lite.

Lite bilder blev det ju naturligtvis, men de kommer imorgon misstänker jag för matte ska strax lägga sig.


  


      


       

Av Wille - 16 augusti 2010 19:40

Idag har det varit varmt under dagen och rätt kvavt. Men nu framemot kvällen blev det riktigt skönt ute. Matte, jag och Hector var ut en stund på promenad och Hector ville bara busa nästan hela tiden. Vi mötte några hundar, men inga vi lekte med. Vi bara tittade på dem.

Nu ska jag ta och slappa en stund för snart ska jag äta middag. ha dte gott allihop.

Av Wille - 15 augusti 2010 14:00

Idag tog matte och husse med oss till bilen för vi skulle visst ut och åka. Spännande som alltid. Vi åkte rätt så länge och så småningom stannade vi. Då klev matte ur bilen och gick in i stallet, för hon skulle hälsa på fölungarna och någrea andra hästar där. Vi fortsatte en bit tillbaka och nästa gång vi stannade då var vi hos Puffy och Caddy. Vad skojigt.

Dessutom var Meya där hon också och hon hade mycket att berätta sedan senast vi sågs. När vi morsat på varandra så var det människorna kvar att hälsa på och som vi bruklar så gick vi runt och hälsade på alla. Men plötsligt tvärstannade både jag och Hector, frö vi fick syn på ett litet rosa knyte i en bilbarnstol på golvet. Det var Michela, Meyas matte och husses bebis. Jag har aldig sett en sådan lite människa förut så jag blev väldigt osäker och nosade försiktig på henne. Men pussa henne fick jag inte, jo på foten. Den var lite må ni tro. Jätteliten. Michaela är bara två veckor och går inte ens ordentligt själv. Däremot kan hon pipa lite när hon vill något, men väldigt tyst.

Efter en stund så fortsatte jag att gå och hälsa på alla människorna och det blev rätt många kramar pussar och annat för det var några stycken. Sedan satte vi oss i vardags rummet med några av människorna och fikade.

Efter en stund försvann husse ut till bilen som han visst skulla laga något på.

När matte kom tillbaka från stallet så luktad ehon väldigt spännande. Vi nosade av henne både Hector och jag. Hon hälsade på oss och gosade med oss och sen var det henne stur att fika. Det gjorde hon länge.

Hon hälsade också på Michela och tyckte hon var söt.

När hon var klar tog hon med mig och Hector på promenad och även Nathalie följde med för hon ville promenera med Hector. Nathalie är Michelas moster.

Vi gick en sväng och massor av hundar passerade vi. Några skällde och andra bara tittadepå oss. Vi kände ju ingta av dem så vi hälsade inte på dem idag, vi hade ju hundkompisarna hemma hos Nathalie och de andra.

På vägen hem fick matte för sig att vi skulle bada, eller åtminstone gå ner och känna på vattnet. Jodå även för mig blev det bada av, även fast jag inte hade för avsikt att bada, men vadå Hector busade ju bara så vi busade även i vattnet.



          


Vi busade en hel del men mest badade vi båda två. Matte hon bad Nathalie hämta kameran så sen blev det fota av, massor.


          


  

Av Wille - 13 augusti 2010 12:47

Ja det ser det ut att bli idag, och det är skönt. Jag har inte sovit så mycket inatt för matte var lite rastlös och orolig för lillhusse, så hon var upp och tittade till honom rätt ofta, och då vaknar ju vi till vi med.

Men allt var bra och lillhusse sov lugnt och hade inte ont just nu tydligen.

Läkaren hade sagt att vi skulle ha ögonen på honom närmaste dygnet så att han inte fikc mer ont. Dessutom skulle han hålla sig i stillhet i ett par dagar så att inte han fick mer ont. Inte springa, inte hoppa och inte cykla.

Just nu sitter husse framför datorn och kör bilrally, matte har TVn på och Hector sover. Han är nog också rätt trött.

Av Wille - 13 augusti 2010 02:15

Idag strax innan vi hämtade matte och Hector, så gjorde lillhusse illa sig på vår bil. Den hade börjat rulla ut från sin parkeringsruta, för det är lite lätt sluttande mark där, medan husse skulle gå och hämta sin telefon och lillhusse väntade vid bilen. Husse hade visst glömt lägga i handbromsen när han parkerade bilen så den började rulla.

När bilen började rulla då försökte lillhusse stoppa den. Men inte kan han få stopp på en bil som väger så många gånger mer än honom. Så bilen rullade på hans lår och det gjorde säkeret jätteont för han hade ju ramlat omkull och grät ju.

Husse kom rusande och en granne som såg vad som hände kom rusande.

Som tur var hade husse bara hunnit ett par meter bort och var framme fort hos lillhusse. Lillhusse hade ramlat omkull och hade gjort illa sitt ben, men inget var brutet trodde husse och grannen som jobbar på sjukhuset. Men hon tyckte liksom husse att vi skulle kolla upp det i alla fall.

Vi hämtade matte och Hector fort, och sedan åkte vi till sjukhuset med lillhusse, som hade ont i sitt ben. Matte trodde inte heller att det var brutet, men ville att vi för säkerhets skull också att vi skulle åka till sjukhuset och kontrollera benet. Vi kom väl sedan hem vid 02 - tiden inatt.

Inget hade gått sönder på lillhusse som tur var, men han hade ju ont så vi pussade lite extra på honom både Hector och jag.

Vad Hector hade haft för sig, det kan ni läsa om senare idag när ni vaknat, om det hunnit skrivas in hos Hector tills dess.

Av Wille - 12 augusti 2010 15:30

Matte tog med oss på en skojig promenad idag på eftermiddagen. Hon trodde nog att det "bara" skulle bli en vanlig promenad, men se det blev det ju inte då.

När allt det där "nödvändiga" var avklarat och det mesta avnosat, då fick vi busfnatt. Dessvärre på "fel plats" enligt matte, för hon vågade inte släppa oss lösa eftersom det var en stor bilväg alldeles bredvid gräsmattan vi var på, så vi fick busa i kopplet istället. Men det går ju bra det med.

Några roliga bilder blev det ju förstås, och ännu fler finns det på Hectors blogg.


    


      





Vi fortsatte vår promenad en bit till innan vi vände hemåt. Tungorna hängde flera meter utanför munnen kändes det som. Så det var gott med vatten när vi kom hem. För idag var det rätt varmt ute ändå.

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards