willebus

Direktlänk till inlägg 28 september 2010

Bara en kort promenad

Av Wille - 28 september 2010 14:15

Ja det blev det idag, för dte blåste ngt alldlees förskräckligt ute. Kallt var det också. Brrrr, för även om solen sken, så blev det kallt när det blåste.

Det var faktiskt rätt skönt att komma in och bara krypa upp i mattes knä och gosa en stund. Vi låg där både jag och Hector och tyckte dte var mysigt. Dessutom var mellanhusse hemma idag, för han är jätteförskyld, så vi fick mysa en stund med honom också när han kom upp för att äta lite och dricka honungste.

Nu har vi sovit en stund för matte kom hem sent ikväll eftersom hon varit och hjälpt Carrie och hennes matte med deras blogg.

Jodå Carrie har också fått en egen blogg, men hon och hennes matte håller på att lära sig hur man skriver iden, och det hjälper matte dem med, för hon är van vid sådant......

Här är Carries bloggadress om ni vill kika in till henne :


http://boxertjejen.bloggagratis.se


När matte så väl kom hem då var klockan nästan halv ett, och vi hade somnat, men vi vaknade naturligtvis när vi hörde matte, även fast hon var så tyst så hon inte väckte husse. Men vi hörde henne ju. Så jag är lite eftertrött idag.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se