willebus

Direktlänk till inlägg 29 september 2010

Lugn dag - efter en jobbig natt

Av Wille - 29 september 2010 15:30

Ja det var som tur var en rätt lugn dag idag. Matte gick till sitt jobb på eftermiddagen och mellanhusse var hemma och var sjuk, så han höll oss sällskap, eller om man ska säga tvärtom.

Jag försökte flera gånger under natten tala om att det var en geting inne i vårt sovrum, men det enda husse gjorde det var att gå ut med oss, för han trodde vi behövde på toa han. Det var ju i och för sig trevligt att gå ut en sväng sådär, men det var ju inte det jag ville tala om. Matte hon sa bara till mig att gå och lägga mig igen. Att de inte fattar att det är ngt viktigt jag vill. Jag menar det där surrandet borde ju även matte och husse höra även om deras hörsel inte alls är lika bra som min och Hectors. För mig lät det ju som värsta flygplan, och vem kan sova då ???? Dessutom är getingar inte att leka med, det vet både jag och Hector, så att varna matte och husse är väl bara bra......eller ????

Nåväl så småningom tystnade getingen, tror han satte sig att sova (eller mer troligt en hon, för den var jättestor !). Tystnade gjorde den i alla fall, men jag kunde ju inte slappna av och sova för fem öre. Hela tiden minst ett öra på helspänn. Därför var jag jättetrött idag på morognen, men nu har jag sovit igen en del så nu har en väl piggnat till igen.

När matte gick upp i morse då var det ljust ute och inne och när hon då hörde surrandet igen, så kollade hon var det var. Gissa om hon fick dåligt samvete när hon förstod vad det var jag hade velat tala om i natt. Samtidigt var hon ju jätteglad att ingen av oss hade blivit stucken av den där stora getingen under natten.

Hoppas hon lär sig något av det här och nästa gång lyssnar bättre.


 
ANNONS
 
Tidus

Tidus

29 september 2010 19:51

Nämen vad duktig du varit som ville varna hussen och matten! Tur att inte getingen gick till attack i alla fall :)

http://www.tidus.bloggagratis.se

 
Kasper

Kasper

30 september 2010 00:26

Där fick dom sig allt en läxa!
Tio mot ett på att dom kommer att lyssna på dig hädanefter!!!!

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

30 september 2010 12:27

Bra att du sätter dom i respekt. Ja vi skulle egentligen aldrig få komma upp i soffan. Men det tog inte lång stund innan dom ändrat sig på den fronten. Det brukar inte bli långa stunder, för det blir så himla varmt. Ha en bra dag

http://mrbamse.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se