willebus

Alla inlägg under september 2010

Av Wille - 4 september 2010 11:19

Jo idag är det så och ännu har inte husse stigit upp. Matte tycker han kan få sova när han går upp tidigt varje dag annars i veckan. Omtänksamt av henne tycker jag nog.

Själva sov vi också rätt länge idag och först vid 10 tiden började vi vakna till. Då började jag bli hungrig och kanske skulle det vara bra att komma ut en sväng också. Det har varit kallt inatt för husse sa att det bara var 4 grader varmt  när vi tog den sena kvällspromenanden igår kväll.

Även nu på morgonen var det kallt ute.

Matte tog med mig och Hector ut en sväng och sedan åt vi frukost. Det smakade jättegott. Jag hade nog kunnat äta en portion till. Men det fick jag ju inte. hector hajade till lite för en liten liten tjej som kom springadnde mot oss idag på morgonen när vi var ute, men matte var ju före oss så vi bara avvaktade lite. Men flickans mamma fångade upp sin dotter och höll henne sedan i handen. Hon hade ju gärna fått hälsa på oss för mig, men mamman valde att inte göra det.

Sedan träffade vi Gizmo, grannens katt, och han fräste lite så jag höll mig på avstånd, men kollade in honom i alla fall. Så småningom sptserade han i sakta mak framför oss och det var lite skojigt. Hector ville fram och hälsa och skällde lite på honom när han inte fick det.

Men så snart han blev tyst så fortsatte Gizmo att gå framför oss en bit till innan han svängde av mot sin port.

Av Wille - 3 september 2010 15:45

Jo det var en rätt lugn dag idag, visserligen hittade Hector på lite bus när matte pratade i telefonen, men det var väl egentligen det enda som blev lite extra.

Matte är lite hängig idag, hon känner siog förkyld säger hon. En får väl hoppas att det snart blir bättre. Vi tog några promenader och inget speciellt hände på dem.

En rätt lugn dag som gjord för att slappa och bara ta det lugnt hela dagen.

Av Wille - 2 september 2010 22:30

Idag smet Hector och matte iväg på kurs igen och då fick jag ha husse, lillhusse och mellanhusse alldeles för mig själv. Husse och jag tog en härlig busig promenad och vi hade jätteskoj.

Senare på kvällen tog husse med mig när han hämtade hem matte och Hector och då hittade jag flera hundar som jag ville leka med, men en av dem morrade åt mig, så då blev jag lite osäker.

Men Hector han var glad över att jag var med och mötte honom. Vi busade en lång stund och jagade varandra. Flera andra hundar som fanns lite varstans blev riktigt avundsjuka förstod jag när jag såg hur de samlades och såg på oss.

När vi satt i bilen sedan på vägen hem så blev dte trafikkö en lång sträcka, säkert fler km, så då gick det i snigelfart hemåt.

Matte skrattade och sa att det nog gick fortare att gå, men det får man ju inte på motorvägen.

Väl hemma så busade amtte en stund med mig, innan hon satte sig ner och kliade både mig och Hector på magen. Det var jättemysigt.

Förresten javisst ja, matte säger att jag ska på kurs nästa vecka. Får se om det blir skoj. Det är husse och jag som ska gå på den.

Av Wille - 1 september 2010 13:36

Ja idag är det en sådan där lugn dag när man bara tar dte lugnt och bara är. Jag har sovit en del nu på förmiddagen för det har varit en sådan där halvgrå dag idag vad gäller vädret. Imorse sken solen, men frampå eftermiddagen nu så mulnade det på. Jodå det har blivit promenader, men inget särskilt hände på dem, i alla fall inte hittills. Hector och jag har busat lite, men annars har vi tagit det väldigt lugnt. Annat var det igår.

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards