willebus

Direktlänk till inlägg 27 november 2010

GRATTIS mellanhusse - Vilken Lördag det blev !

Av Wille - 27 november 2010 20:15

Idag fylle rmellanhusse år så vi har haft en massa besök här !

Jag passar på att skriva ett litet inlägg så här medan det är ngt sånär lugnt.

Idag blev det en massa kompisbus. Dessutom kom det en massa människor och även vi hundar bjöds på tårta och kakor, ja pepparkakor.

Först kom farmor och farfar. Dem gillar vi och hälsade glatt på dem, för det var ett tag sedan vi sågs. Farfar tycker vi är jättemysiga och gosade en hel del med oss. Sedan "råkade" farfar tappa en mjuk pepparkaka på golvet, och matte såg det inte, för annars hade hon sagt till oss.

Sedan "råkade" även lillhusse tappa en bit av en vanlig pepparkaka, den försvann fort den med.

När farmor och farfar sedan åkt hem, då dröjde det inte länge förrän Caddy's matte och hennes lillasyster kom och hälsade på oss. De luktade Carrie och Caddy, och sedan en annan hund som jag aldrig träffat.

Efter en stund kom morrmorr med Carrie och en lite liten "dammråtta" som mellanhusse kallade den.


  


Carrie ville busa så vi busade, men vi var ju nyfikna på dne där lilla saken som också kommit med dem, och titta som tätt nosade vi på varandra genom ett kompostgaller, för morr morr var rädd att Carrie skulle bli för hårdhänt mot honom när vi tre började leka. Carrie tyckte det var löjligt hon.

Medan vi hälsade på varandra vi hundar och jag och Hector busade med Carrie, så fikade morr morr och och resten. Efter en stund kom morr morr och matte ut till oss och släppte in "dammråttan". Han var en lite kaxig rackare som försökte sig på lite utmaningar, men både jag och Hector låtsades som ingenting, för han var bara 6 månader den här lilla valpen och inte bråkar man väl med en sådan liten en ? Det är ju ojuste. Istället lät vi honom klättra på oss och få tro att han bestämde, skulle han blvit för jobbig så hade jag bara behövt morra åt honom. Men det behövdes aldrig. En blick räckte bra.


    


       





        


Efter en stund kom det fler gäster, och den här gången var det fyra stycken som kom, tre ungdomar och en vuxen. Alla hälsade på oss och pratade en stund med oss, sedan var vi nöjda och återgick till busandet.

"Dammråttan" hette Lukas och var en dvärgschnauzer sa morr morr. När vi busat en stund tog morr morr ut honom från oss och återigen var det kompostgaller mellan oss. Men nu hade ju vi också hälsat på varandra och nosat av varandra, så nu var vi nöjda.

Morr morr tyckte han behövde vila lite för hon sa att det blev mycket för honom på en gång. Hmppffff sådan dålig ursäkt. Vi märkte ju att hon bara var rädd om honom, för han var ju inte hennes, han bara bodde tillfälligt hos morr morr eftersom hans husse och matte var på utlandsresa just nu.

Lite senare följde morr morr med matte, mig och Hector till hundhagen och hon tog med sig både Carrie och "dammråttan" som egentligen hette Lukas. Han var faktiskt jättesöt och jag pussade honom flera gånger. Sedan fick vi busa hejvilt där, och det gjorde vi också. Snön bara yrde om oss. Vi hade jätteskojigt. jag försökte snörulla några gånger, men då kom genast Lukas och ville leka, så då liskom kom jag av mig.




       



     


När vi kom hem igen så busade vi alla tre lite till inomhus, men vi orkade inte så mycket mer, ja undantaget var ju Carrie förstås. Jag tror inte det finns ngt begränsning på hur mycket hon orkar busa. Jag sa till henne ett par gånger att lugn ner sig lite, och då varade det lugnet väl i sådär en 5 minuter - max, sedan var hon i farten igen.

Så småningom åkte de hem både hon och Lukas, och då vilade vi oss Hector och jag. Vi var "bara lite" trötta, fast egentligen var vi väldigt trötta men nöjda.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skapa flashcards