willebus

Alla inlägg under november 2010

Av Wille - 19 november 2010 16:30

Idag tog matte en kort promenad runt lunchtid med oss. Det var inte särskilt kallt ute, men det var skönt.

Lite senare på eftermiddagen tog hon med oss i bilen till en skog där vi aldrig gått förut. Det fanns ett fint elljusspår där och det följde vi hela runt, fast i promenadtakt. När vi gått en bit så släppte matte oss lösa så vi fick busa av oss lite. Och som vi busade och for runt i snön. Vi hade helt enkelt jätteskojigt. Då och då kallade matte in oss och bjöd på godis, men anars fick vi springa omkring och nosa och busa som vi ville.


    


      


När vi busat av oss en massa så kallade matte in oss och kopplade oss.

Strax därpå fick vi se en annan hund som gående mot oss med sin matte. Hennes matte ropade till matte att hon skulle låta oss hälsa på hennes tik, för hon var snäll. Så matte gick henne till mötes och när vi kommit närmare varandra tiken och vi, då stannade matte och pratade en stund med den här tikens matte. Tiken som var en söt Golden Retriver tik, var 10 år gammal och inte jättebusig, men väldigt trevlig och snäll.

Så småningom gick vi vidare och fortsatte att följa elljusspåret. Vi var inte lösa något mer just under den här promenaden, men det gjorde inget för vi hade redan busat av oss och vi hade träffat en trevlig tjej.


  


      


Nu ska matte strax gå till jobbet. ha det gott kompisar !

Av Wille - 18 november 2010 13:16

Idag tog matte en skön promenad med oss. Vi tog en sväng utmed dalgången och så en runda extra så vi fick röra lite mer på oss. När vi kom in så busade vi lite till, innan vi lade oss en stund.


   


     

Av Wille - 17 november 2010 17:30

Idag blev det ju inte så mycket till promenad för matte mådde inte bra, så vi hade en massa överskottsenergi på kvällen. Då tog husse med oss ut en sväng på kvällen istället så vi fick busa av oss lite och gå en längre promenad.

Sen kändes det bättre. Tur att husse är pigg när inte matte är det.


  

Av Wille - 16 november 2010 16:45

Ja inget särskilt har väl hänt. Men matte och vi har varit ute på två sköna promenader för solen har lyst idag. Jag hade hoppats att vi skulle gå till dalgången idag, men så blev det inte riktigt för när matte var på väg dit, då var där redan 3 hundar som vi inte kände som sprang omkring och busade.

Så istället tog matte en annan väg som vi inte gått på riktigt riktigt länge.

Vi gick upp på en ås med en härlig utsikt över vår lilla stad. Där uppe fanns det en massa spännande dofter av hare och räv. Men lösa fick vi inte springa. Men en skön långpromenad i solskenet blev det i alla fall.

Den andra promenaden blev lite kortare, men istället så fick vi busa lite mer. Det var också skojigt.

Av Wille - 15 november 2010 20:45

Idag har det varit jättetrist väder. Bara regn och mulet, så några långpromenader blev det inte tal om, i alla fall inga på flera timmar, som det brukar kunna bli när solen skiner. Istället busade matte lite med oss och hade dragkamp om en strumpa som vi får leka med. Sedan gömde hon lite godis på lite nya ställen hemma hos oss bl a ett par på en stol, och några i en gammal sko.

Av Wille - 14 november 2010 21:00

Idag tog husse med oss till våra kompisar Puffy och Caddy. Men vi träffade bara Puffy, eftersom Caddy och jag inte riktigt är överrens. Både jag och Hector busade en stund med Puffy och vi hade skojigt. När vi ändå var där så ville vi leka med den kattunge som ska flytta till Nea och Aylen. Vi hälsade på honom, men han ville inte leka. Däremot kom hans kompis som är 15 år gammal och jättepigg och gosade lite med oss. Hector blev jättesnopen men jag kände ju den äldre katten och jag visste att han var jättesnäll, så länge han inte jagades av oss. Hector blev väldigt nyfiken på honom, men jagade honom inte bara hälsade och nosade på honom.

Mest var vi i vardagsrummet vid Tvn där nästan alla andra, i alla fall barnen och ungdomarna, satt. Husse han gjorde sällskap med Puffys husse vid datorn mestadels av tiden vi var där. Flera gosade och pratade med och klappade oss. Det var mysigt. Lite promenader blev dte också, men eftersom inte matte var med så slapp vi gå upp till stallet idag. Jag tycker den stora hästen där är rätt läskig. De mindre är ingen fara, men den stora han är ju jättestor, fast jättesnäll säger matte.

Av Wille - 13 november 2010 14:44

Matte tog med oss på morgonpromenad idag. Vi strosade runt utan några som helst tillsägelser, för matte tyckte vi skötte oss mycket bättre än vanligt idag. Vi mötte hundar, sa inte ett ljud. Vi mötte flera hundar, brydde oss inte alls. Matte sa "Fot" och vi gick snyggt bredvid henne, i alla fall enligt henne själv. Det var spännande att ta en annan väg än den vanliga morgonrundan, dessutom var det skönt ute, fast det regnade.

Lite senare, runt lunchtid ungefär, då tog husse med oss till hundhagen och där fick vi springa och busa av oss så mycket vi orkade. Vi hade helskojigt !

Husse hade laddat kameran så det blev några bilder också. Lite kul med tanke på att de senaste inläggen är utan bilder. Matte tycker det är lite trist.

Så här kommer en bildkavalkad, Varsågoda !   



     


       


    


             

     

Av Wille - 12 november 2010 13:12

Matte stängde in mig och Hector i vardagsrummet för en stund sedan. Så hörde vi hur hon tog fram vår godisburk och plockade ur godis ur den. Jag visste vad som var på G så jag satte mig att vänta redo när hon sedan öppnade dörren.

Hector började leta i hallen, men jag tog vägen in i köket där brukar det finnas massor. Efter en kort stund, jag hade inte hunnit hitta alla, så kommer Hector farande och ska leta hos mig. Lite sur blir jag (    ) och går då ut i hallen och letar lite mer. För även om Hector nog hunnit dammsugit allt där ute, så kan det finnas kvar. Gissa om jag blir glad när jag hittar värsta godisgömman bland husse och mattes skor. Jag hinner äta upp nästan alla innan Hector kommer farande. Han får bara två (   ) !

Resten har jag tagit !!!!

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards