willebus

Alla inlägg under november 2010

Av Wille - 4 november 2010 13:15

Idag bjöd matte oss på plättar med sylt när hon och lillhusse hade ätit färdigt. Gissa om jag tyckte dte var gott. Jag fick mina först, och när de var slut då ville jag gärna äta Hectors också. Fast det fick jag ju inte, han ville ha dem för sig själv. Dessutom passade matte mig hela tiden, så jag kunde ju inte smyga förbi heller. Men gott var det !


   



     

Av Wille - 4 november 2010 10:45

Idag skiner solen här hemma. Det blåser lite, men annars så är det skönt ute. Matte och vi har varit ute på en kortare rastningspromenad, men frampå eftermiddagen hoppas vi få en längre promenad.

Lillhusse har lov den här veckan så han är hemma han med, och det betyder att vi har två stycken hemma som gosar med oss idag. Jättemysigt.

Av Wille - 3 november 2010 14:34

Idag är det grått och regnigt ute.

Men när matte sovit klart då tog hon trots regent med oss på en rätt lång promenad. Vi hann bli rätt så våta både jag, Hector och matte, men det bekymrade inte mig och Hector nämnvärt. Det är ju bara att ruska av sig vattnet ju, sedan är man rätt torr igen. För matte var det lite värre, för hon måste ju byta kläder också, ja i alla fall en del av dem som blivit våta.

Vi såg inte en själ ute när vi var ute, vi var helt ensamma under hela rundan. Matte lät oss inte springa lösa den här vändan, men det är inte omöjligt att det blir en busrunda lite senare också.

Av Wille - 2 november 2010 15:36

Idag när matte vaknade efter att sovit ett tag, så väntade ett paket på oss.

Matte jobbar natt ibland, det har husse berättat, så därför är hon ibland borta på natten och sover en del på dagen. men dte här paketet det var jättespännannde och matte öppnade det ivrigt. Det verkade lite som om hon visste vad det var inuti det ?

I paketet fanns det två jättefina halsband, ett till mig, och ett Hector. De var jättefina. Dessutom var de breda och sköna om halsen så det skavde inte när matte drog ihop dem. Att det dessutom fanns plats för mina rätt stora öron att både komma i halsbandet och ur det utan att det blev obekvämt, det var jätte skönt. På halsbandet stod det mitt namn med jättesnygga bokstäver.

Matte invigde genast halsbandet på promenaden vi gjorde, och jag var så stolt för det såg snyggt ut. Det var ett tufft halsband !


  


Vi var ute en lång stund. För det verkar som om matte vill vara ute och njuta så mycket hon kan av dagsljuset nu när det börjar bli lite sällsynt med det.

Så även fast det var mulet ute idag, så tog hon en lång promenad, utan brådska. Det var jätteskönt. När vi väl kom in igen då tog vi och busade lite Hector och jag, och sen fick vi våra tuggben av matte, så då blev det till att tugga lite på dem då.

Av Wille - 1 november 2010 15:10

När matte sovit länge, då tog hon me doss på en lång och skön höstsolspromenad. Vi gick på en mysig stig och höll oss mest i skog och ängsmark. Solen sken och det var en sådan där underbar höstdag som bara kommer ibland. Härligt att matte tog med oss ut tycker jag. Vi mötte några eftermiddags promenerande människor, men annars var det lugnt och skönt, och så tyst så tyst. Hector och jag fick strosa runt lite som vi ville och nosa här och nosa där. Matte hon bara gick och njöt av solen hon. Så promenerade vi hela promenaden. Det var skönt. Matte tog lite bilder också. När vi kom hem igen så gosade matte en bra stund med oss, innan hon tog en kopp kaffe, jodå framför datorn förstås. Efter en stund fick vi varsitt nytt tuggben, och det var gott. hectro tuggar forstfarande frenetiskt på sitt, men jag tuggade en stund sedan lade jag mig vid mattes fötter istället.


  

  

Av Wille - 1 november 2010 07:45

Nästa gång jag vaknade det var strax innan husses väckarklocka ringde.

Det första jag gjorde var att titta upp i mattes säng, kanske hade hon kommit hem utan att jag märkt det ? Men nej, den var tom, lika tom som den var igår kväll. Jätteläskigt. Vart var matte ????

När husse gått in i duschen då hörde jag välbeknata steg i trappan och jag började gnälla och pipa och dansa runt av glädje.

Strax därpå kom matte in genom dörren, och jag blev så glad så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Det blev till att gå ut på rastningspromenad fort för jag behövde ut - NU !

När vi kom in igen då hälsade jag vidare på matte, pussade henne och var jätteglad, jodå Hector också.

Så småningom åkte husse till jobbet, och matte blev kvar hemma. Jag vakade över henne som en hök, för nu fick hon inte försvinna igen och skrämmas sådär.

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards