willebus

Alla inlägg under december 2010

Av Wille - 8 december 2010 21:27

Ja äntligen en stund framför datorn sa jag när matte parkerade oss här.

Jag har ju inte varit in till någon eller min egen blogg på flera dagar, för matte har varit jättesjuk och bara sovit nästan hela tiden. Det började redan i söndags natt då hon gick upp på toa och satt där länge och kräktes och mådde illa.

Hon trodde antingen det var maginfluensa, men mest troligt att det var en matförgiftning från en färdig macka hon köpte på kiosken när hon var på väg hem efter jobbet i söndags morse.

Hon blev jättesjuk och fick hög feber och bara sov och sov och sov.

Fast jag och Hector höll vi henne sällskap hela tiden när hon sov, så hon inte behövde vara ensam. Men så mycket till promenader blev det inte.

I söndags var ju husse hemma som tur var. I måndags kom Aylen och Neas matte och rastade oss, på tisdagen var det husse som kom hem från jobbet, matte orkade ju knappt stå på benen. Idag var det mellanhusse som var hemma och rastade oss. Idag har matte också sovit en hel del, men hon har i alla fall ätit lite mat och druckit vatten, så som tur är måtr hon bättre idag och kan sitta upp vid datorn och skriva lite, men inte mycket blir det.

Nu ikväll tog Husse med oss till en hundhage där fick vi leka med Nea, Aylen, och två andra sköna killar. Så idag har vi busat en del och det var skojigt.

Av Wille - 4 december 2010 20:30

Idag har det varit en rätt lugn dag. Matte har sovit en hel del för hon jobbade i natt som var, men husse har varit ute och busat lite med oss. Det blev lite snörullningar och snöbus även idag.

Lillhusse har varit med kompisar mest hela dagen, men nu har han gosat en stund med oss ikväll han med.


   



     

Av Wille - 3 december 2010 17:41

Idag när alla andra var på jobbet och i skolan, så plockade matte fram papper, sax och tejp. Pappret var färgglatt och prasslade festligt.

Sedan tog hon fram en massa saker. Sedan lade hon sakerna, en och en, i det färgglada pappret och tejpade ihop paketen. Matte kallade det julklappsinslagning. Jag och Hector hjälpte till lite med paketinslagningen.


  


Vid ett tillfälle tittade vi upp båda två, för vi tyckte det lät som om någon kom med klampande skor. Men vi hörde nog fel och återgick strax till paketen.


  


När alla paketen var klara, då fick vi gammalt överblivit julklappspapper att busa med. Hector blev jätteglad, för nu fick han dra och slita i pappret så mycket han ville. Ja jag högg ju i jag med. Skoj var det.


När vi var klara så gav vi oss ut i snön och busade matte, jag och Hector.

Eller ja, mest var det väl Hector och jag som busade, men visst var matte med ibland hon med, om inte annat så hejade hon ivrigt på oss där vi sprang upp på en stor snöhög, jag snörullade och åkte sedan kana ner. Så upp igen, ibland med Hector hängandes i svansen, och så snörulla och åka kana ner igen.

Av Wille - 2 december 2010 13:15

Matte, jag och Hector har rätt nyligen kommit in från en härlig och busig promenad.

Matte tog med sig kameran idag så lite bilder kommer det också så småningom.

Men först till promenaden.

Först trodde jag att det skulle bli den vanliga kortare varianten, eftersom det fortfarande är kallt ute, idag har vi -10 grader.

Men matte valde att ta en längre promenad än vanligt idag, så vi blev jätteglada. Visserligen fick vi stå ut med att hon stannade då och då och fotade en massa, men vad gjorde det ?

Hector och jag busade omkring i snön och dessutom hann jag med att både åka kana och snörulla. Inte dumt alls.




     



         



    


  



    



        


När vi kom in så började matte baka saffransbullar med vit choklad.


  

Av Wille - 1 december 2010 15:45

Här har vi haft det rätt tråkigt idag. Det blev en snabb promenad idag på eftermiddagen, sedan åkte matte iväg på möte och då var vi själva hemma.

För att visa vårt missnöje så tuggade vi sönder ett viktigt brev för matte, hon var inte så glad när hon såg det inte.
Så nu är vi helt ignorerade och det är inte kul alls. Kom just ihåg hur det var när vi tuggade på tapeten i våras. Misstag att göra om det, men jag hade glömt bort mig, och Hector och jag peppade ju varandra.

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards