willebus

Direktlänk till inlägg 16 februari 2011

Mjuk pudersnö !

Av Wille - 16 februari 2011 14:28

Idag tog matte med oss på en skön promenad. Rätt fort var det som skulle göras avklarat. Sedan ägnade vi resten av promenaden till att busa med varandra och fara runt i snön.

Jag dök merd huvudet före ner i snön, dte var härligt, sedan kom Hector och bråkade så då var jag ju tvingad att rätta till honom ett par ggr också.

Flera stycken passerade oss och de tyckte vi såg ut att ha det häreligt i snön. Ena äldre dam sa : Där har vi ett par som njuter av snön. Vilka söta hundar. Bits de ? Matte svarade nej inte alls men de kanske pussas.

Damen fortsdatte : Ja jag är ju lite hundrädd, men de här två kan jag nog klappa.

SDedan klappade hoin oss en och en medan matte höll undan den andra. Jag fick bli klappd först och slängde mig gldeligen på rygg och ville bli klappad på magen.

Damen undrade varför jag gjorde så och matte svarade att jag gillade när man klappade mig på magen.

Då klappade hon mig lite försiktigt på magen och jag reste mig sedan upp och pussade henne på handen.


Sedan var det Hectors tur och han är ju lite mer framfusig av sig, men han höll sig i skinnet idag och lät sig också villigt klappas på magen och halsen.

När damen sedan reste sig och skulle gå sa hon : Vilka mysiga hundar du har. De var ju inte farliga alls. Vi ses kanske fler gånger.


Tja sedan bar det av ut i snön igen för oss och vi busade och for runt som vi gjorde innan också.

Matte hon bara skrattade åt oss.

På vägen hem mötte vi tre taxar och då tänkte Hector "som vanligt" bita mig i halsskinnet, men matte sa direkt till honom innan han hann så långt, sedan stod vi bara och såg på dem, eller Hector rättare sagt. Själv var jag mer intresserad av en doftfläck från en väldoftande tjej mmmmmmm. Undrar om vi ses en dag ? Jag vet nog vem det är och henne ska jag flörta lite med i så fall.

 
 
Edith

Edith

16 februari 2011 15:51

Vad bra att den hundrädda tanten träffade precis er två som är så supersnälla. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Ludde

Ludde

16 februari 2011 16:12

Du är precis rätta typen för att lugna hundrädda damer! Snörullningar passar nog er bättre som inte har en massa långa ben i vägen. Hoppas du hittar rätt på dofttjejen... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Rudi

Rudi

16 februari 2011 18:13

Vad bra att du tämjde tanten så hon blev hundtant! Fortsätt snörulla och snödyka ni brorsor! Ett, tu , tre blir det vår och då kan vi inte vintersporta mer!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Kasper

Kasper

16 februari 2011 23:47

Bra att vi goshundar finns, som kan göra rädda tanter orädda. En gång gjorde jag en hundrädd kille ganska så tam. Till slut fick jag till och med pussa honom!! :)

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards