willebus

Alla inlägg under mars 2011

Av Wille - 12 mars 2011 18:46

Idag kom matte hem med våra tre kompisar som vi inte träffat på länge. Goofy, Nea, Aylen.

Nea har lagt på hullet för hon ska ha valpar säger matte. Så hon ville mest ligga och kolla på när vi andra busade.

Men vi busade och hade skojigt vi andra.

Nu har de åkt hem igen och jag håller väl tassarna för att vi ska ses snart igen.

Hoppas ni också har det bra och har haft en skön lördag.


 




  



  



Efter att de åkt hem så var det dags för en lite rastningspromenad. Rätt skönt, men matte halkade omkull för Hector drog till lite väl mycket i kopplet. Men hon reste sig upp borstade av sig och gick vidare med oss.


  

Av Wille - 10 mars 2011 18:00

Nä det var det verkligen inte.

För när Goofy och hans matte varit hos oss en stund, då var det dags för kloklippning. DET gillar jag inte för jag är rädd att det ska göra ont. Det har hänt en gång, men vissas saker glömmer man aldrig.

Men idag gick det bra, jag var tvungen att ligga stilla länge, men dte bjöds ju på skinka så dte kunde jag väl stå ut med.

Snart var kloklippningen över och sedan var jag fin om tassarna igen.

Av Wille - 10 mars 2011 16:45

Idag åkte matte och hämtade lillhusse och när hon kommit hem med honom så åkte hon iväg igen.

Denna gång hade hon vår kompis Goofy med sig och det var skoj, men först måste jag ju påminna honom om vem som bestämmer här hemma.

Inga problem han minns det sa han och sedan busade vi ! Och som vi busade. Ja mattorna for omkring som jag vet inte vad OBS Mattorna inte mattarna).


     

Av Wille - 10 mars 2011 13:15

Idag har jag fått hälsa på en bordecollie flicka. Hon var 6 månader gammal och ett riktigt charmtroll.

Vi busade en lång stund men sedan sa hennes matte att de skulle gå vidare för hon hade bara lunchrast just nu. Hoppas vi ses fler gånger och kan busa.

Jaja matte jag kommer sluta tjata nu. Matte och jag gick vidare.

Efter en stund började matte träna lite fotposition med mig, och sittande också. Det var skojigt och jag blev så uppspelt att jag började skälla. Matte sa att jag skulle vara tyst, men hur lätt är det på en skala, när jag äntligen får träna med matte igen Tjohooooooo! Här kommer Wille !!!!

Av Wille - 8 mars 2011 17:22

Visste ni att det var en sådan dag idag ? Det visste inte vi, men på en hel del ställen så säger matte att det står att det skulle vara Internationella Pannkaksdagen idag. Matte tycker det passar aklldeles utmärkt och har stått och gräddat pannkakor i massor här. Det luktar så gott, så det börjar kurra i magen redan nu !

Jodå matte vet att det är internationella Kvinnodagen också, och fettisdagen.

Men matte och jag med tycker bättre om att fira en INternationell Pannkaksdag vi ! Jojomensan så här ska nu snart ätas pannkakor i mängder må ni tro !


  

Av Wille - 7 mars 2011 06:35

Nu ska vi snart ut med husse på morgon promenad. Efter det väntar frukost, det godaste på hela dagen faktiskt.

Matte hon tar med oss ut en sväng lite senare och vi hoppas på soligt väder idag.

Hoppas ni får en bra dag !

Av Wille - 5 mars 2011 18:15

Idag har jag och Hector fått vakta huset ett tag medan matte och husse var ute och åt middag. Det är vi duktiga på och vi hade god koll när folk kom för nära vår dörr, då varnade vi och upplyste dem om att vi fanns här. Men nu är det ju så att vi delar ju huset med flera andra så är det ju när man bor i lägenhet. Men när våra grannar får besök så märker vi det också, men nog kan man väl säga till ändå lite mrffande sådär - eller hur ?

Däremellan återegick vi till att tugga på våra tuggben spom matte kommit ihåg att ge oss. Dessutom hade vi ett par kul leksaker att busa med, så nog kunde vi roa oss. Allra roligast var ju när matte och husse sedan kom hem, de hade ju lillhusse med sig då och sedan luktade det så spännande av en massa mat om dem. Vi blev jätteglada när de kom hem.

Matte och husse hade lite goda matrester med sig hem till oss också.

Av Wille - 3 mars 2011 14:45

Matte hittar allt på en del lustiga saker ibland ! Vet ni vad hon hitade på idag ? Idag när vi hade tagit en förmiddagspromenad så tyckte visst matte att vi skulle få hitta på ngt nytt. Ute var dte rätt trist väder för det regnade och var väldigt vått och smutsigt så vi busade inomhus istället.


  


Matte hade en tom burk som husse tömt på allt godis (han är en godisråtta) och istället för att slänga den så gjorde matte om den till en skojig leksak till mig och Hector. Det var en plastburk med skruvlock som matte lät sitta kvar. Sedan lade hon i en hel del godis i den och gjorde hålet som blivit lite mindre, eller större, allt beroende på hur svår hon ville göra uppgiften för oss.


  


Sedan var det meningen att vi skulle komma på hur vi skulle komma åt allt godis som så frestande låg däri. Jag försökte efter en stund med att ta tag i burken och vicka den liksom upp och ner. Och kan ni tänka er GODISET RAMLADE UR ! Vad skoj.


  


Jag försökte flera gånger. När sedan Hector tog burklen och gick omkring med den uppochner så ramlade det ut godis, som jag gärna plockade upp efter honom. När han lade sig ner för att försöka få ut dem, då var det ju nästan slut i burken. Men matte fyllde på och så började vi om igen.


  


Hector kom ju nu på hur han skulle göra han också, så ibland medan jag åt upp godisarna som ramlat ur, så tog han burken och på egen hand försökte få ut godiset. Efter lite övande lyckades han också få ut godiset ! Sedan fick vi ju turas om för en måste ju släppa burken medan man åt upp godiset, så då passade den andra på att ta den ! Vi hade skojigt ! En ny kul leksak !

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards