willebus

Direktlänk till inlägg 15 maj 2011

Stillsam helg

Av Wille - 15 maj 2011 19:29

Den här helgen har varit väldigt stillsam här hemma. Jag mår bättre, men matte tycker inte att jag verkatr lika glad som vanligt så hon verkar lite orolig för mig. Men det behöver hon ju inte vara förösker jag tala om för henne och stoppar nosen i hennes hand när hon sitter på stolen här bredvid datorn. Matte tittar ner på mig och gosar en stund med mig. Jättemysigt.

När hon slutar klia mig på halsen reser jag mig upp och lägger huvudet i henne sknä, då fortsätter hon en stund till.

Visst har vi tagit promenader, men de har varit så luigna att matte blir fundersam. Jag har inte ens visat särskilt intresse för andra hundar vi sett på avstånd, bara tittat lite på dem.

Matte pratade med veterinären i fredags som sa att vi ska avvakta.

Så länge jag äter och dricker frivilligt, inte har nedsatt allmäntillstånd eller feber och mina slemhinnor är fint rosa så är det lugnt.

Att jag är lite dämpad tyckte veterinären inte att matte skulle oroa sig för man blir lite matt när man mår dåligt.

Däremot fiser jag illa känner jag och försöker låta bli, men det går ju inte hur länge som helst.

Aptiten är det inte ngt större fel på, jag äter ju, men jag äter inte upp allt. Mår illa gör jag inte nu, jag har bara ingen aptit.

Jag har ätit ris och buljong nu de senaste dagarna och det smakar väl sådär. Godare finns ju.

 
ANNONS
 
Rudi

Rudi

15 maj 2011 21:19

Men mår du dåligt, grabben? Krya på dig önskar vi här i Julita!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Ludde

Ludde

15 maj 2011 22:36

Din mage kanske inte är riktigt van vid allt kul vi sätter i oss ute? Hoppas det går över så du blir som vanligt igen... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Yrsa

Yrsa

15 maj 2011 23:25

Krya på dig Wille! /Yrsa

http://akital.bloggagratis.se

 
Hillman

Hillman

16 maj 2011 10:31

Usch, det är ett elände att va krasslig var dålig i natt men inte illamående bara lite rosslig, matten tror att jag blivit förkyld. Kanske har hon smittat mig men det ska visst inte gå, sägs det. I alla fall så blir man lite slaker etteråt, så du piggnar nog till igen ska du se, fast fiser det gör jag nästan jämt. Matte brukar prata om gasmask men jag tycker att hon överdriver, hihi.

Taxpussar i mängd.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se