willebus

Direktlänk till inlägg 13 juni 2011

Fullt upp !

Av Wille - 13 juni 2011 15:15

Idag blev det som jag misstänkte, matte hade hittat på ngt. Hon tog med mig och Hector i bilen, och det är alltid kul, för då åker vi till nya ställen och gör roliga saker ! Så även den här gången.

Idag blev det så också. Matte åkte några mil, sa hon ialla fall, sedan fick vi komma ut ur bilen. Nu var vi på ett ställe vi aldroiga varit förr, och vi tog en sväng genom en skog. Sedan plötsligt så dök det upp en stor sjö framför oss.

Jag är ju inte överförtjust i att bada, men det är ju Hector, så han blev nog jätteglad.

Matte som hade shorts på sig för dte var så varmt gick ner en bit i sjön, sedan lockade hon på mig. Men jag var väldigt tveksam. Efter en stund så märkte jag att matte inte släppte efter i kopplet om jag inte gick framåt, då lätttade trycket mot halsen direkt. Vi tog dte bit för bit. Plötsligt stod jag där med tassarna i vattnet, och det var inte alls läskigt. Jag minns ju hur det var förra året. Då hade jag nästan panik tills matte hjälpte mig att simma.

Men då hjälpte matte mig att komma över den otrevliga känslkan av panik, med hennes stöd hela tiden. Idga kändes det inmte alls lika otäckt.

Nu tog jag sakta och försiktigt steg för steg ut i vattnet, tills jag kände att jag inte nådde bottnen. Lite skraj blev jag, men matte lockade lugnt och jag litar på henne, dessutom hade hon ju goa köttbullar med sig till mig, så jag simmade mot henne där hon stod en bit längre ut.

Efter en stund upptäckte jag att det ju var riktigt skönt ! Jag simmade runt en stund, frivilligt, men sedan ville jag upp och ruska av mig. Det fick jag göra, matte följde ju med. Hector och jag hade koppel på oss hela tiden eftersom det här var en helt okänd plats för oss. En annan gång kanske vi är lösa.

När jag ruskat av mig så slängde jag mig ner i sanden på stranden och började rulla runt runt. Det var jätteskönt.

När vi badat klart tog vi en promenad i skogen runtomkring. Det var skönt må ni tro, och jag torkade fort. Sedan satte vi oss i bilen igen och åkte hemåt.

 
ANNONS
 
Hillman

Hillman

15 juni 2011 08:10

Matten den fippelstinan har slarvat bort det du skrev idag, attans!

Bad är skönt, det gillar både jag och brorsan men då ska det va riktig sommarvärme och inte som idag ynka 8 plus.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se