willebus

Direktlänk till inlägg 2 oktober 2011

Ensam med matte

Av Wille - 2 oktober 2011 20:15

Idag har jag varit ensam hemma med matte. Men det var rätt skönt och vi hade skojigt. Vi tog en lång och skön promenad i höstvädret som var alldeles lagom varmt. När vi var på väg hemåt lade matte in ett träningspass, med en massa skojiga saker att göra. Jag fick hoppa upp på stenar, sätta mig på dem, träna balansgång på en bred trädstam, vanlig linförighet med sitt, ligg och stanna kvar.

När det var klart så tog vi en skön sväng i skogen där jag fick vara lös och nosa omkring som jag ville. DET var härligt.

När vi kom hem satte matte sig vid datorn en stund, sedan följde jag med henne när hon lade sig att sova innan sitt nattpass nu i natt. Nu har vi nyss vaknat och matte ska snart åka till jobbet.

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

3 oktober 2011 10:25

Skönt att få vara bara med en av tvåbeningarna. Just nu är jag hemma med hussen som möblerar om i arbetsrummet, fast matte kommer hem till kaffet tror jag... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Hillman

Hillman

3 oktober 2011 17:54

Vicken tur du har som får vara lös i skogen, det får inte jag för matten säger att jag inte ska vara nån mat åt andra djur. Så koppel i skogen men hemma på gården när matten är med så får jag gå lös och tur är väl det. Jobbar din matte alltid natt,jag har en människobror som bara jobbar natt med att köra tradare.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Kasper

Kasper

5 oktober 2011 00:58

Visst är det skönt att få nosa runt som man vill - det får ju jag nästan alltid. Fast dina träningspass verkar ju också kul. :)

http://kasperian2.blogspot.com

 
Gizmo

Gizmo

5 oktober 2011 14:24

Hoppas allt är bra med dig.. Här vilas det för fullt efter en härlig utedag.

http://gizmopojken.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011
>>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se