willebus

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2011

Dags igen.......

Av Wille - 8 oktober 2011 20:54

För vadå ?

Jo idag fick jag följa med husse till bilen. I bilen väntade Aylen och Goofy och tanken var att vi skulle göra sällskap ut i skogen. Jag, Goofy och Aylen busade en massa i skogen och det var jätteskoj.

Bortsett från alllt bus så testade jag och husse även lite platsliggning. Ja egentligen var dte jag som ville träna platsliggning så jag lade mig på gräsmattan och där stannade jag tills husse ansträngde sig lite och tränade med mig en stund. Aylens matte föröskte få mig att komma när hon ropade, det kallas störningsmoment, men inte kom jag inte, näe då det kunde hon glömnma......Jag, Aylen och Goofy fick en härlig dag i skogen med husse och Aylens matte.

Husse hade kameran med sig så det blev några bilder också.
Tre Cardigan rumpor.

Fr v Goofy, jag och Aylen !
I ensam majestät passar jag bäst...........eller hur ?
Om ni tittar riktigt noga på den här bilden så ser ni först Goofy, sedan mig hack i hans has, men långt långt bakom oss kommer  Aylen. Kanske måste ni förstora bilden lite så ni ser henne ni med ?
 

Hector fick också en skön promenad, även han med husse, för matte ligger i sängen och är genomförkyld. Men roligast tyckte nog Hector det var med träningspasset tillsammans med husse.

 
ANNONS
 
Kasper

Kasper

8 oktober 2011 22:05

Måste säga att cardiganrumpor är VÄLDIGT snygga! Det tycker matte också. Fina tungor har ni också, och TÄNK att ni allihop kunde visa dom samtidigt så där fint... ;)

http://kasperian2.blogspot.com

 
Ludde

Ludde

8 oktober 2011 23:31

Verkar vara roligare att ha kompisar med sig ut i skogen. Det blir liksom lite busigare då... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Hillman

Hillman

9 oktober 2011 15:54

Va, lattjo du haft träffat en massa kompisar och haft allmänt skojsigt. Det är dig väl unt, du som hade så ont så du inte kunde springa och ha roligt. Hoppsa att du haft härligt väder idag med.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Wille

9 oktober 2011 16:25

Hörru Ludde jag har försökt lämna en kommenatr hois dig massor av ggr nu, men den komme rinte med. Ni har visst ngt strul med blogger idag !!!!
Jag provar väl senare igen.
Nospussar !

 
Gizmo

Gizmo

9 oktober 2011 17:51

Så härligt ni har haft det alla tre..
Med min skarpa blick hade jag inga problem att se donnan som kom lite efter er grabbar..

http://gizmopojken.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011
>>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se