willebus

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2011

Kul dag !

Av Wille - 14 oktober 2011 17:33

Matte tog en skön promenad med oss på förmiddagen, solen sken och vi strosade runt och kollade vilka som varit här före oss.

Senare på eftermiddagen blev det en till promenad, och då passade vi på att ta med oss lillhusse också som slutat skolan för dagen.

Det blev en helkul promenad. Vi gick en bra bit i koppel först, matte hade fullt sjå att hålla reda på oss för vi var jätteivriga och drog ordentligt i kopplet ! Jamen vadå, hur ofta händer det att lillhusse är med på våra promenader också ?

Husse fick hålla reda på kameran, så det är han som tagit de flesta bilderna på oss.

Efter en bra stunds promenerande och när vi gick ordentligt i kopplet, då sa matte till oss att sitta, sedan släppte hon oss lösa !

Som tur är har vi inga älgjägare just här i markerna så det var bara att busa omkring så mkt vi orkade !

Som vi sprang, vi for omkring som ja, glada corgisar helt enkelt.Men det var bäst att samtidigt hålla koll på matte, för hos henne var det godis som serverades av olika sort.Ibland fick matte för sig att bara springa iväg sådär oförberett, och jisses vilken fart det blev på oss då !!!Men mest så fick vi springa och härja omkring i gräset så mkt vi orkade. Det var skojigt ! Så skönt att slippa gå kopplad jämt.

Lillhusse hade en skojig promenad med oss och matte måste ju bara fota oss alla tre ibland också.När lillhusse inte gick med oss, då gömde han sig i det rätt höga gräset som värsta paparazzifotograf ! Han trodde nog att vi inte såg honom, men det gjorde vi  ju !Men han hade så skojig med kameran, så matte lät honom hållas. Han hoppas på en egen kamera så småningom.

 
ANNONS
 
kasper

kasper

15 oktober 2011 00:42

Bra med en lillhusse, då blir det tydligen massa bilder. :)
KUL har ni haft det! Och skoj var det att se bilderna.

http://kasperian2.blogspot.com

 
Hillman

Hillman

15 oktober 2011 14:38

Med de däringa svansarna syns ni ju hur bra som helst, rena flaggspelet, hihi. Kuligt att Lillhussen var med på promenixen, min Lill-husse hoppar på såna där pinnar kryckisar heter det visst, så då blir dä inte mycke till promenix.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Aamor

Aamor

16 oktober 2011 11:12

Gäller verkligen att hålla koll på matte om hon bara sticker iväg så där, tur att man är snabb då!
Härligt kul ni såg ut att ha och att ha lillhusse med måste ha varit toppen!

Tjao

http://aamor.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011
>>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se