willebus

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2011

Härligt !

Av Wille - 18 oktober 2011 11:45

Matte tog med mig och Hector ut på en skojig förmiddagspromenad idag. Först trodde vi att det skulle bli en vanlig promenad, men det blev det inte upptäckte vi ju. Matte hade visst bestämt att vi skulle busa en massa idag så hon tog med oss ner i vår dalgång. Där fick vi springa lösa och fara omnkring som jag vet inte vad.

Men det är så skönt att mattes låter oss slippa kopplet lite då och då, för det är mycket roligare att springa lös och busa med varandra, och med matte.

Matte hittade en rejäl pinne som hon tog och busade med oss med. När en av oss fick tag i den då blev det dragkamp om den förstås.
När vi sprang så var jag först men Hector har tränat upp sig, så nu ligger han inte alltid så långt efter som han brukade för en månad sedan. Men när han kom ikapp mig, då tog han tag i min rävrumpa och ville få lite draghjälp, men det gillar jag inte riktigt så ett par ggr sa jag till honom på skarpen att låta bli min svans ! Han biter så hårt i den så numera gör det ont när han tar tag i den.
Men jag har en teknik som göre det omöjligt för honom att hänga med, jag springer zick zack och vänder fortare än han hinner med. Hahaha då kommer han inte ikapp mig.

Matte hade jätteskojigt åt oss och hon busade med oss hon också och ibland sprang hon bara iväg ! En av gångerna upptäckte vi inte att hon försvann för vi hade hitta en mycket intressant doftfläck.

När jag tittade upp, då var matte borta !!!!!!! Inte utan att man blir rolig. Så jag puttade till Hector som inte upptäckt att matte var borta ännu, och sedan samarbetatde vi och finkammade områdena närmast oss, men matte hade hittat ett väldigt speciellt gömställe så det tog en bra stund innan vi hittade henne. Hon hade hitta en stor sten som hon satt bakom, och när vi gick förbi där så kände vi ju att hon var där, men vi kom inte åt henne för det var andra stenar i vägen och massa buskar. Vi måste gå runt den stora stenen för att komma till matte eller slåss mot taggbuskarna. Men när vi så hittade vi henne och gissa om både hon och vi blev glada då. Vi fick både köttbullar och korv och en busomgång innan vi alla tre rusade ner i dalgången igen och fortsatte busa, men nu hade jag koll på matte. Väldigt ofta tittade jag efter vart hon var, och Hector likaså. Det var jätteskojigt, men vi började bli rätt trötta, och kom strax därpå till matte utan att hon kallat in oss. Vi bjöds på massor av godis och beröm.

När vi fick på oss kopplet var vi jättenöjda och sedan fortsatte vi promenera en stund till. Snart var vi så hemma igen och då var det skönt att bara lägga sig ner och slumra en stund.

 
 
Hillman

Hillman

19 oktober 2011 15:54

Ja du mattar måste man hålla reda på, för de har en viss förkärlek till att försvinna, det har hänt mig några gånger med men nu jädrar håller jag rätt på kärringen, hihi.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011
>>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skapa flashcards