willebus

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2011

En stillsam dag bara !

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss.

En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satte oss då ner och vägrade gå ut, hur ofta händer det ? Men matte skulle bara fixa till porten som inte stängdes ordentligt.

Senare runt lunch fick matte hämta lillhusse som inte mådde så bra sa hans fröken. Han var lite hängig när han kom hem och matte sa till honom att lägga sig att vila och lillhusse somnade och sov i nästan två tiummar. När han sedan vaknade mådde han bättre men var ändå inte på lekhumör som han brukar. Så matte och han satt i soffan och läste böcker med honom och såg på film.

Vi hade parkerat oss nedanför och tyckte det var rätt mysigt så som det stormade och hade sig ute.

På kvällen när husse kommit hem tog han ut oss en kort sväng, men först på sena kvällsrastningen gick vi och matte en längre sväng. Då hade vinden mojnat lite och det regnade inte. När vi skulle till att sova så började det blåsa lite mer och regna gjorde det då med. Men vad gjorde det vi var ju inomhus och hade det varmt och skönt.

 
ANNONS
 
Jenny N

Jenny N

20 oktober 2011 16:34

Så bra att lillhusse blev lite piggare efter en rejäl middagssovning! Hoppas att han är på benen och leker som vanligt snart igen. Det lät mysigt att läsa böcker och mysa i soffan!

SV: Jo tanken på en cardigan har jag allt haft :) Frågan är bara om jag drar på mig mer än jag mäktar med, igen... Det är som sagt mycket hund i litet format. Åsså är det det där gruffandet med andra vovvar som vallare så gärna pysslar med... Ta inte illa upp ;)

Jag vill GÄRNA vara mer på er blogglista! Det känns hedrande (hoppas att det var ok att jag la dit er på min utan att fråga... :)

http://www.kulmedhund.blogspot.com

 
Gizmo

Gizmo

20 oktober 2011 18:29

Så trist att lillhusse blev krasslig. Inte kul när tvåbeningarna är dåliga. Hoppas han mår mkt bättre nu.
Jag har varit ute massor idag och nu tänker jag inte använda tassarna alls på en stund utan bara ligga och mysa i min korg i fönstret.
Ha det gott allihop

http://gizmopojken.blogg.se

 
Hillman

Hillman

23 oktober 2011 19:18

Regn och blåst, då får ingen ut mig heller bara för snabba ettor, för jag springer in igen, hihi. Skönt med kvällspromenix om det inte blåser och regnar, det är så mycket konstiga dofter som dyker upp efter regn. Trist när Lillhussen blir sjuker, min han hoppar på kryckor sen snart 4 år tebaks, fast det blir nog braigt så småningom. Han är gullig åt mig i alla fall för han passar mig när jag inte kan följa med, hussen och matten.


Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
essay services

essay services

14 december 2011 13:26

When it's raining we usually have calmer day with our families!

http://custom-essay-writing-service.org/index.php

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Av Wille - 18 oktober 2011 11:45

Matte tog med mig och Hector ut på en skojig förmiddagspromenad idag. Först trodde vi att det skulle bli en vanlig promenad, men det blev det inte upptäckte vi ju. Matte hade visst bestämt att vi skulle busa en massa idag så hon tog med oss ner i vår...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011
>>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se