willebus

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2011

Byter blogg !

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30

Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem eftersom alla reklaminslag måste in först innan såväl text som bilder syns i MIN blogg.

Vi har mailat ggr flera och påtalat det för bloggplatsen med det verkar inte bli bättre, så nu flyttar vi till min nya adress !

Den här gamla bloggen kommer att finnas kvar, men det skrivs inte värst mycket i den framöver.

Ni som vill fortsätta följa med mig och Hector i våra hundliv får gärna hänga med !


Min nya adress är :


http://willebuz.blogspot.com 
ANNONS
 
Kasper

Kasper

25 oktober 2011 23:15

Jag och matte gillar också blogspot, för där är det reklamfritt! Och så finns det hur många möjligheter som helst att fixa till sin blogg som man vill ha den. Vi kikade runt och jämförde.
Fast vi har lite problem med både din och Hectors bloggg - försöker spara dom bland våra feeds. Men det går inte, vet inte varför.
Men vi provar med blogglistan, och hoppas att den talar om för oss när ni skrivit något på nya stället. :)

http://kasperian2.blogspot.com

 
Kasper

Kasper

28 oktober 2011 18:29

Talar väl om här också, att det inte går att få uppdateringsbesked från nya stället ens när jag lägger till det på min blogglista. Synd, för då är det risk att min inte alltid helt alerta matte glömmer att kolla.

http://kasperian2.blogspot.com

 
Jeremy Scott Wings

Jeremy Scott Wings

4 mars 2013 10:23

Thank you for the post. http://www.jeremyscottwings2013.co.uk/

http://www.jeremyscottwings2013.co.uk

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Av Wille - 18 oktober 2011 11:45

Matte tog med mig och Hector ut på en skojig förmiddagspromenad idag. Först trodde vi att det skulle bli en vanlig promenad, men det blev det inte upptäckte vi ju. Matte hade visst bestämt att vi skulle busa en massa idag så hon tog med oss ner i vår...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011
>>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se